Zeki Müren Şarkıları ve Şiirleriyle fuar ziyaretçilerine nostaljiyi yaşatan Mikrop Hikmet, fuar süresince her akşam 9 Eylül Kapısı Sanat Sokağında.İzmir Fuarın da Mikrop Hikmet fırtınası.Kimi zaman duygusal anlar yaşanırken renkli sahne şovları ile herkesi kahkahaya boğuyor.
 
İzmir Enternasyonal Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 88’nci kez kapılarını açtı.Bir çok alanda farklı etkinlikler sergilenirken bunlardan biri de İzmir'in sevilen sanatçısı Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet durmuş'un fuar boyunca sahne alması oldu. ''Mikrop Hikmet ile Zamana Yolculuk''adı altında Zeki Müren Şarkı ve Şiirleri'nin sergilendiği sahnede renkli dakikalar yaşanıyor.
Her akşam Fuar 9 Eylül kapısında Zeki Müren sanat sokağında sevenleri ile buluşan Mikrop Hikmet her akşam farklı konuklar ile izleyenlerinin karşısına çıkıyor.
Mikrop Hikmet ve Kara Miki Halil'in renkli şovları ve şarkıları 14 Eylül Cumartesi akşamına kadar devam edecek. Saat 20.00 ile 23.00 arası halka açık olan bu etkinlik ücretsiz olarak devam ediyor.