Yakın dönemde ortaya çıkan buz lazer teknolojisi ile istenmeyen tüylerden birkaç hafta içerisinde kurtulmak olası hale gelmiştir. Soprano ICE ve Soprano PLATINUM cihazları ile gerçekleştirilen işlem hem kadınlara hem de erkeklere güvenle uygulanmakta, etkili sonuçlar vermektedir. Cihaz kıl köklerini soğuk ışın ile yakarak bir daha o bölgede kıl oluşumunun önüne geçmekte ve kişide ömrü boyunca tüylenme meydana gelmemektedir. Dolayısıyla kısa zamanda etki etmesi sebebiyle Buz Lazer İzmir ve diğer illerimizde güvenle uygulanmaktadır.

Buz Lazer Kesin Sonuç Verir mi

İnsanlar lazer epilasyon tedavisi aldıktan sonra kesin sonuç görmek istemektedirler. Daha doğrusu kişiler hiçbir problem ya da sıkıntı ile karşılaşmaksızın aylar içerisinde pürüzsüz bir görünüm elde etmeyi ummaktadırlar. Dolayısıyla buz lazerin kesin sonuç verip vermeyeceği ile alakalı sorular da ortaya çıkmaktadır.

Yeni bir metot olan buz lazer İzmir, İstanbul ve diğer illerde uygulanırken hasta memnuniyeti oldukça yüksektir. Bundan ötürü buz lazer işleminin kesin sonuç verdiğini söylemek de isabetli olacaktır. Yine de ten rengi, yaş ve diğer faktörlere göre başarı şansının değişkenlik arz edebileceği unutulmamalıdır.

Buz Lazer Herkese Uygulanabilir mi

Buz lazer, deri problemi olmayan herkese uygulanabilmektedir. Yani buz lazer yaptırmak isteyen kişilerin, yaptıracakları bölgede bir enfeksiyona sahip olmamaları gerekmektedir. Bunun dışında yine aynı bölgede açık yara, yanık gibi şeylerle karşılaşmamak da şarttır. Aynı zamanda cilt yüzeyi son derece hassas olan kişilerin de bu uygulamadan önce test yaptırmaları istenmektedir.

Buz lazer, dövme olan bölgeye de uygulanmamaktadır. Dolayısıyla dövme sahibi olan kişilerin o bölgeye bu işlemi yaptıramayacaklarını ifade etmek mümkündür. Sonuç olarak buz lazer, bu hususlar dışında kalan herkese güvenle yapılmaktadır. Ayrıca yaş, cinsiyet ve diğer faktörler de etkili değildir. Kısacası yaşlı genç herkesin bu işlemden faydalanma imkanı bulunmaktadır.

Buz Lazer Uygulamasının Yan Etkisi Var mı

Genellikle klasik lazer epilasyon uygulamalarından sonra ciltte ufak çaplı yanıklar meydana gelmektedir. Bu yanıklar haricinde yine ciltte kızarıklık ve iritasyonla da karşılaşmak mümkündür. Ancak buz lazer İzmir gibi birçok ilimizde yapılırken bu tarz yan etkilerle karşılaşılmamaktadır. Yani buz lazer yaptırdıktan sonra yara, yanık vb. sıkıntıların oluşmayacağını dile getirmek esas olacaktır. Tabii ki cilt tipine göre işlem esnasında ufak kızarıklıklar ortaya çıksa da durum birkaç saat içerisinde geçmekte ve kişiler hayatlarına aynen devam edebilmektedirler.

Tabii ki buz lazer yaptıracak olan kişilerin uzmanlardan bilgi almaları ve bu hususa dair ayrıntılara göz atmaları gerekmektedir.

Buz Lazer Uygulamasına Dair Önemli Bilgiler

Buz lazer işlemi mutlaka bu konuda yetkin olan bir klinikte gerçekleştirilmelidir. Ayrıca buz lazeri kullanan kişinin de gerekli sertifikaları aldığına özen gösterilmelidir. Bunun haricinde buz lazer kısa sürede sonuç vermekte, istenmeyen tüylerden kurtulmanıza olanak tanımaktadır. Dolayısıyla seanslara devam etmek kişiler adına son derece önemli kabul edilmektedir.

Buz lazer İzmir, Ankara ve Türkiye’nin her bir bölgesinde kadın erkek demeden güvenle uygulanmakta, etkili sonuçlar verdiğinden dolayı tercih edilmektedir. Bundan ötürü gerekli araştırmaları yapabilir, tüylerinize kalıcı bir şekilde elveda deme şansı bulabilirsiniz.

Detaylı bilgi için www.buzlazerizmir.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.