CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum sen de Genel Başkanlığını ortaya koyuyor musun çıkışına İzmir’den yanıt verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Harmandalı Elektrik Üretim Tesisi Açılışı’nda konuştu.
 
İzmir’de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP’ye karşı ciddi kumpaslar var” dedi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı canlı yayında tartışmaya çağırdı.
 
Kılıçdaroğlu şöyle konuştu;
 
* Bizimle uğraşıyorlar. Nasıl bir kumpas kurabiliriz diye düşünüyorlar. CHP’yi nasıl geriletebiliriz, bir dahaki seçimlerde nasıl başarılı olabiliriz diyorlar.
 
* CHP örgütlerine karşı ciddi kumpaslar var. Milletvekilllerine söyledim, il başkanlarına, belediye başkanlarına, vatandaşlara söyledim bu sürecin olumsuz olması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. Yumruk atacak, sandalye atacak adam bulacaklar.
 
* Çok dikkatli olun. Kim başkasına hakaret ederse, sandalye fırlatırsa yakalasından yakalayın ve kapının önüne koyun dedim. Asla ve asla o kişi CHP’nin adamı değil Saray’ın adamıdır dedim.