EGE MECLİSİ - İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) yeni üye katılımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mutfak 93’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda İZSİAD’ın 27 yeni  üyesi plaketlerini gerçekleştirilen törenle aldı.

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt’un ev sahipliğinde Mutfak 93’de İZSİAD Üye İlişkileri Komisyonu tarafından organize edilen 60 kişinin katıldığı toplantıda eski üyeler ile yeni üyeler tanışırken, derneğe yeni katılan iş insanları kendilerini tanıtarak özellikle sektörleri hakkında bilgilendirme yaptılar. Toplantıda konuşan İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, özellikle dernek içi iş birlikteliklerine çok önem verdiklerini söyledi.

“Birlikte iş yapalım”

Bu anlamda üyelerin kaynaşması ve iletişiminin kuvvetli olması gerektiğini söyleyen Küçükkurt, “Üyeler birbirlerini tanımalı ve dernek içi iş ilişkileri de güçlenmeli. İZSİAD üyelerinin yüzde 80’i kendi emekleriyle, dişiyle, tırnağıyla bir yere gelmiş girişimciler. Bu anlamda birlikte iş yapmak da son derece önemli” dedi.

Böylesi tanışma toplantılarının süreceğini ifade eden Küçükkurt, “Son iki yıl içinde derneğimize üye olmuş 27 arkadaşımıza üyelik plaketlerini de takdim ettik. Bundan sonra kendilerini hem dernek faaliyetlerinde hem de komitelerimizde görmek istiyoruz” diye konuştu.

İZSİAD’ın yeni üyeleri 

Sedat Holat

Elçin Tün

Mehmet Polat

Ali Özdin

Deniz İlhan

Nilüfer Toprak Binoğlu

Edip Güler

Baran Yeşil

Fuat Duman

Serhat Mehmet Polat

Ahmet Bulut

Hasan Hüseyin Şengül

Cansu Balcı

Dilek Çakanşimşek

Erdem Barış Kılıç

Özgür Kalender

Şahin Fırat

Seren Baranlı

Nedim Korhan Şengün

Veysi Kubba

Gülden Saylam

Abdülgani Değirmenci

Tayfun Ozankaya

Can Erdi Kara

Özcan Durmaz.