CHP Konak Gençlik Örgütü yaklaşan Olağan Gençlik Kolları Kongreleri öncesi gençlik kolları üyelerine Dayanışma Kahvaltısı düzenledi.
 
2015 yılından bu yana 2 Olağan Gençlik Kolları Kongresi geçiren ve geçtiğimiz yerel seçimde Konak Meclis Üyesi olan Orçun Altanhan'ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, faal gençlik yönetim kurulu içerisinden oy birliğiyle başkan adayı gösterilen Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okan Uslu ismi öne çıkmıştı. 
 
Kahvaltı hem veda, hem duyuru oldu.
Düzenlenen kahvaltı hem Altanhan'ın dönem sonu vedası, hem de yeni aday Uslu'nun adaylık konuşmasına sahne oldu. Altanhan konuşmasında, "2015 yılında yola 'Umudu Örgütlemeye Geliyoruz' diyerek çıkmıştık. Birçok zorluk ve güzelliği genç yoldaşlarımla atlattık. Gençliğin sesini en ön saflarda duyurmak için çaba sarfettik ve örgütlü  mücadelemiz bunu başardık. Birarada durarak neler gerçekleştirileceğinin en güzel kanıtı olduk. Ben görev süremce örgütümün yüzünü yere eğecek hiçbir işin içinde olmadım, bundan sonra da asla olmayacağım. Bugüne dek yanımda olan değerli yol arkadaşlarıma, birlikte görev yaptığım İlçe Başkanlarım Mehmet Şakir Başak ve Çağrı Gruşçu'ya, 10 aydır örgütüyle iç içe olan, Birlikte Konak diyerek çalışan Belediye Başkanım Abdül Batur'a çok teşekkür ederim. 
 
Ve şimdi 24 yaşında üstlenip, 28 yaşında bırakacak olduğum bu onurlu görevi, bayrak yarışını benden daha genç bir arkadaşıma bırakacak olmamım haklı gururunu yaşıyorum." dedi. 
 
Gençlerle beraber, iktidara geleceğiz!..
Gençlik Kolu Başkanı Orçun Altanhan'ın ardından, geçtiğimiz ay gerçekleşen Konak Kongresinde güven tazeleyerek seçimi  kazanan genç İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da, gençliğin önemine dikkat çekerek; "Konak'ın dinamik, üretken ve çalışkan gençleri siyasette iz bırakmakta. Bunu Orçun başkanımız ve uyum içerisinde çalışan yönetim kurulu büyük azimle başardı. Kendisi şimdi bu başarıyı Kent Meclisinde devam ettirmekte. Ben Gençlik Kollarımdaki her bir kardeşimle gurur duyuyorum. Sizler iktidarın baskısına rağmen boyun eğmeyen, yürekli ve gelecek güzel günleri kuracak olanlarsınız. Anlayışımızı ve parti politikamızı yaktığımız iktidar ateşi ile tüm ülkeye birlikte  yayacağız. Ben her zaman yanınızda, destekçiniz olmaya devam edeceğim." diyerek, sözü Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'a verdi.