Mahalle turlarında Bucalıların en çok dile getirdiği taleplerden birisi olan taziye evi projesi için Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç düğmeye bastı. İlkinin 2020 yılı içinde tamamlanması planlanan taziye evlerinin Buca’nın çeşitli yerlerinde yapılması planlanıyor.  Projelerin hemşehri odaklı olacağının altını çizen Kılıç, “Bucalının isteği bizim tek önceliğimizdir” dedi.

Hemşehrilerinin talepleri doğrultusunda projelerin rotasını çizen Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, yeni bir hizmeti hayata geçirmeye hazırlanıyor. Başkan Kılıç, icraat birimleriyle geçtiğimiz aylarda başlattığı ve belli aralıklarla devam eden mahalle turlarında Bucalıların en çok talepte bulunduğu konulardan birisi olan taziye evleri için çalışmaları başlattı.

İLK TAZİYE EVİNİN 2020’DE HİZMETE AÇILMASI PLANLANIYOR 

Bucalıların yaşadığı kayıpların ardından, cenaze törenlerinde acılarını paylaşmak isteyen misafirlerini rahat bir şekilde ağırlayabilmelerine imkan sağlayacak Buca Belediyesi Taziye Evleri için hazırlanan proje büyük ölçüde tamamlandı. Proje,  vatandaşların yılın her döneminde hava koşullarından etkilenmeden bir araya gelmesine imkan sağlayacak. Kentin çeşitli yerlerinde ihtiyaçlar doğrultusunda inşa edilmesi planlanan projenin ilkinin 2020 yılı içinde hizmete açılması planlanıyor.  

BUCALININ İSTEĞİ BİZİM TEK ÖNCELİĞİMİZDİR

Taziye evleri projesiyle ilgili konuşan Kılıç, “Göreve geldiğimizde söylediğimiz gibi hayata geçireceğimiz projelerin reklam odaklı değil, hizmet odaklı olması için özen gösteriyoruz. Elimizdeki kaynakları, en verimli şekilde hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyoruz. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız, özellikle mahalle turlarımızda taziye evi eksiğini sıklıkla dile getirmişti. Güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Bucalının isteği bizim tek önceliğimizdir. Görev süremiz boyunca Buca’nın çeşitli yerlerinde taziye evlerimizi hayata geçirmek istiyoruz” dedi.