Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek "Belediyemizin bu yatırımı ilçemizin ihtiyacı olan otopark ve meydan ihtiyacını karşılayacak. Karabağlar'da birçok hizmeti Büyükşehir belediyemizle birlikte el ele hayata geçireceğiz" dedi. 
 
Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yanı sıra CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan ve Kani Beko, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, belediye bürokratları, meclis üyeleri, muhtar ve yurttaşlar katıldı.
Selvili Yeraltı Otoparkı 160 araç ve 38 motosiklet kapasiteli. 18,9 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen otopark iki katlı. Otopark 6 bin 960 metrekarelik park yeri ve çevre düzenlemesinden oluşuyor.
 
Otoparkın üstü meydan
Otoparkın üstü meydan olarak tasarlandı. Meydanda oturma alanları, yürüme yolları ve tören alanı bulunuyor. Meydanın ortasındaki özel olarak projelendirilen ağaç çukuruna zemine kadar inen bir pavlonya ağacı dikildi.  Meydanla birlikte yeşil alan olarak düzenlenen yeşil amfi, dere ve meydan arasındaki kotu yükselterek iklim dirençli kent stratejileri doğrultusunda meydanı korunaklı bir hale getirdi.