Avcılar'da bir adam eşini, 40 günlük bebeğini ve üvey kızını bıçakladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda komşuların müdahalesiyle yakalanan şahıs polise teslim edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kocası tarafından bıçaklanan Emine Çakmaktaş, hapishaneden de eşinin kendini tehdit ettiğini ifade ederek,"Emine Bulut gibi olacaktı sonum, adaşım gibi olacaktı"dedi.

Avcılar'da bir adam eşini, 40 günlük bebeğini ve üvey kızını bıçakladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda komşuların müdahalesiyle yakalanan şahıs polise teslim edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kocası tarafından bıçaklanan Emine Çakmaktaş, hapishaneden de eşinin kendini tehdit ettiğini ifade ederek,""Emine Bulut gibi olacaktı sonum, adaşım gibi olacaktı"dedi.

Edinilen bilgilere göre olay, 21 Ocak akşamı Gümüşpala Mahallesi'nde yaşandı.

Akşam eve gelen Mehmet Çakmaktaş (40) isimli zanlı, babasının fotoğrafını yere düşürdüğü gerekçesiyle eşi Emine Çakmaktaş'a (44) bağırmaya başladı. Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada Emine Çakmaktaş'ın ilk evliliğinden olan kızı Özge Gözbayrak, "Mehmet ağabey sinirlisin odaya geç sakinleş" diyerek öfkeli kocayı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak öfkeli koca önce Emine Çakmaktaş'ı ardından da üvey kızını darp etti. Mutfaktan eline bıçak geçiren öfkeli adam ardından ablasının kucağındaki bebeği, üvey kızını ve eşini art arda bıçakladı. Emine Çakmataş'ın feryatları üzerine komşuları harekete geçti ve polis çağırdı. Bu sırada kaçan adamı yakalamak isteyen bir komşusu da bıçak darbesi aldı. Olay yerine ambulans ile yaralılar hastaneye kaldırılırken Mehmet Çakmaktaş'ta Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çakmaktaş, çıkarıldığı mahkemece Çakmaktaş tutuklandı. (İHA)