İstikrarlı futbolu ile orta sahada Altay’ın vazgeçilmezleri arasına giren Yılmaz Özeren, Kovid-19 salgını nedeniyle liglere verilen ara sonrası bireysel antrenmanların önemine dikkat çekerek, tüm takımın büyük bir disiplin içinde çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Altay’ın tecrübeli futbolcularından Yılmaz Özeren, liglere Korona virüsü nedeniyle ara verilmesinin ardından çalışmalarına bireysel antrenmanlarla devam ediyor. Savunma önünde ortaya koyduğu başarılı futbolla dikkat çeken 32 yaşındaki oyuncu, ligde geride kalan 28 haftada 24 müsabaka forma giydi. Özeren, 16 maçta ilk 11’de yer alırken; kaydettiği 2 golle de siyah-beyazlıları sırtlayanlar arasında yer aldı.

TARAFTARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Liglerin süresiz ertelenmesinin ardından çalışmalarını evinde ve belirlenen zamanlarda kulüp tesislerinde tek başına sürdüren Yılmaz Özeren, “Yaşanan salgın herkes gibi bizi de etkiledi. Takım arkadaşlarımla beraber idman yapamıyoruz. Yakaladığımız form grafiğini kaybetmemek için çalışmalarımıza devam etmek zorundayız. Sosyal mesafeyi de koruyarak evimde ve tesislerimizde tek başıma çalışmalarıma devam ediyorum” dedi.

Liglerin başlayacağı tarihte hazır olmaları gerektiğini de vurgulayan yıldız futbolcu, “Süper Lig yolunda maç sayısı azaldı. Yalçın Koşukavak hocamız ile takım olarak iyi bir grafik yakaladık. Liglerin yeniden başlamasıyla tekrar hazır bir şekilde sahada olacağız.  Süper Lig hedefinde büyük taraftarlarımızın inancı ve desteğiyle kupayı kaldırmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.