AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı, pandemi günlerinde anlamlı bir projeye imza atarak görme engelli vatandaşlar için ‘Sesli Kitap Okuma’ projesi başlattı. Projeye katılmak için başvurular başladı.

Devletin aldığı önlemler ile pandemi sürecinin en kısa sürede atlatılacağını belirten AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, ‘’Pandemi sebebiyle evlerimizde kendimizi sosyal izolasyona aldığımız bugünlerde, hem kendi kişisel gelişimimizi sürdürmeye hem de topluma katkı sağlamaya devam etmek istiyoruz. Bu nedenle Kadın Kolları olarak Kitap okumaya yeni bir boyut katarak ‘Sesli Kitap Okuma’ projesini başlatıyoruz’’ dedi. Birlik ve berberlik içerisinde her sorunun üstesinde gelineceğinin altını çizen Başkan Büyükdağ, ‘’Amacımız; görme engelli vatandaşlarımız için kitap okuyarak, gönüllü sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmek. Aynı zamanda da dijital ortamdan sesli kitap dinlemek isteyen toplumun her kesiminden insana ulaşmak.’’ dedi.

Başvurular başladı..

Şuan başvuruların alındığını ifade eden AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, ‘’Projemize katılmak isteyenlerin, isim-soy isim ve telefon numaralarından oluşan bilgilerini ve Nurettin Topçu’nun ‘Var Olmak’ kitabından “İnanmak ve Sevmek” başlıklı bölümünün (3 sayfa) kendi imkanları ile okuduğu ses kaydını 28 Nisan Salı akşamına kadar [email protected] adresine göndermesini istiyoruz. Ses kayıtları, Genel Merkez Kadın Kolları Arge Başkanlığı tarafından değerlendirilecek. Projemizde sesli kitap kayıtlarının paylaşılacağı videolarda, okuyan kişilerin görüntüsü olmayacak.  Okunacak kitap bölümleri ve eserler, başvuru sonrası katılımcılara iletilecek.’’ dedi.