Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Anneler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle annelerin gününü daha önceden kutlayıp, gül takdim eden Başkan Karakayalı, “Öyle anneler vardır ki yetiştirdiği evlat tarafından kurulan Cumhuriyet, sonsuza kadar bir ulusa ışık tutar. Öyle anneler vardır ki yetiştirdiği evlat vatan için gözünü kırpmadan canını verir. Bu nedenle her daim baş tacımız olan annelerimiz sevgilerin en yücesine layıktır” dedi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, kendilerine hak ettikleri sevgi ve saygının gösterilmesi gerektiğini söyledi. Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, sokağa çıkma yasağı nedeniyle annelerin gününü kutlamak için geçtiğimiz Cuma günü semt pazarını ziyaret eden Başkan Karakayalı, emekçi ve alışveriş yapan annelere gül dağıttı.

“Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, hangi yaşta olursak olalım destek olan, sevgi, hoşgörü ve şefkatin tükenmez kaynağı tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum” diyen Başkan Karakayalı, “Bizleri bin bir emekle, fedakârlıkla ve sevginin en güzeliyle yetiştiren, her şeyimizi borçlu olduğumuz annelerimizin haklarını ödeyebilmemiz elbette mümkün değildir. Hayatımızda yeri doldurulamayacak kadar özel, önemli ve kıymetli olan, elleri öpülesi annelerimizi yılın bir günü değil her zaman hatırlamalı, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermeliyiz. Her daim baş tacımız olan annelerimiz sevgilerin en yücesine layıktır. Öyle anneler vardır ki yetiştirdiği evlat tarafından kurulan Cumhuriyet, sonsuza kadar bir ulusa ışık tutar. Öyle anneler vardır ki yetiştirdiği evlat vatan için gözünü kırpmadan canını verir. Evladıyla ağlayan ve onunla gülen, kendisi aç kalıp çocuğunu doyuran annelerimizin büyük bir caba sarf etmemiz gerekir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum. İyi ki varsınız!” ifadelerini kullandı.