Doğum günü, sevgililer günü, anneler günü gibi özel günlerin yanında düğün tebriği veya yeni iş/terfi tebriği için de sevdiklerinize hediye göndermek isteyebilirsiniz. Yeni işe başlayan veya terfi alan sevdikleriniz için seçebileceğiniz en güzel hediye muhtemelen çiçek olacaktır. Sevdiklerinize çiçek göndererek onları sevdiğinizi hissettirebilir, yeni iş hayatlarında onları desteklediğinizi çiçeğin yanında göndereceğiniz küçük bir not ile sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Sevdiklerinize ofislerine veya evlerine renk katacak rengarenk çiçekler göndererek onları özel günlerinde destekleyebilir, birbirinden güzel çiçek modellerini www.tazecicek.com üzerinden inceleyebilirsiniz. İşte sevdiklerinize yeni iş için gönderebileceğiniz çiçek türleri;

Orkide

Yeni iş veya terfi tebriği için gönderilen çiçeklerin en başında orkide gelmektedir. Kapalı ortamda bakımı kolay olan orkidelerden genellikle beyaz olanları tercih edilirken pembe ve mor orkideler göndererek de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Taze kokuları ile ofislerine renk ve ferahlık katacak orkideler yeni iş tebriği için en uygun çiçek olacaktır.

Kutuda Güller

Orkideye göre daha romantik bir tercih olacak kutuda güller seçeneği, eşiniz veya sevgilinizi yeni işinde tebrik etmek için en uygun seçenek olacaktır. Çok şık kutular içerisinde yerleştirilen kırmızı güllerden oluşan kutuda güller seçeneği son zamanlarda da oldukça popülerdir. Yanında çikolata bulunan seçenekleri ile kutuda gülleri kırmızı, beyaz veya renkli seçenekleri ile sevdiklerinize gönderebilir, yeni iş hayatlarında onlara desteğinizi hissettirebilirsiniz.

Teraryum

Bakımı oldukça kolay olan teraryumları yeni iş tebriği için sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Eğer çiçek göndereceğiniz kişi erkekse teraryum çok uygun bir seçenek olacaktır. Farklı modellerde yaratılan bu küçük bahçeler, dekoratif olarak kullanılmakla beraber ofis veya evlere de farklı bir hava katacaktır. Teraryumlar da kutuda güller gibi son zamanların popüler seçenekleri arasındadır.

Sukulent

Sukulent, dekoratif görüntüsü ile son zamanlarda herkesin evinde yer bulmuş durumda. Birbirinden farklı pek çok modeli bulunan sukulentleri dekoratif saksılarda, kutuda veya çiçek sepeti olarak tercih edebilir, sevdiklerinizi yeni iş günlerinde onlara bir sukulent göndererek mutlu edebilirsiniz. Fazla suya ihtiyaç duymayan sukulent bitkisi, ofis gibi kapalı ortamlarda uzun süre yaşayabileceğinden dolayı da yeni iş tebriği için oldukça tercih edilmektedir. Birbirinden güzel sukulent bitkileri erkeklere gönderilecek çiçekler kategorisinde de birinci sıradadır.

Lilyum (Zambak)

Muhteşem kokuları ile ön plana çıkan lilyumlar yeni iş tebriği için çok şık bir seçenek olacaktır. Saflığı ve temizliği sembolize eden lilyum, sevdiklerinizin evlerine veya ofislerine tazelik katacak türden bir çiçek. Sevdiklerinize yeni iş günlerinde lilyum gönderebilir onları böylesine özel bir günde çiçeğin yanına ekleyebileceğiniz küçük notlar ile sevindirebilirsiniz.