Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak bayramın huzur, bereket ve güzellikler getirmesini diledi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Ramazan Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınlayarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ramazan Bayramı’nın kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu belirten Başkan Karakayalı, şu ifadeleri kullandı:

“Bayramlar, bir taraftan; sevgi, saygı, barış, hoşgörü, ziyaretleşme, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularını tazelerken, diğer taraftan da; kin, nefret, düşmanlık duygularını köreltir.  Kardeşlik bağlarını yeniler, toplumda huzur, barış ve güven ortamını oluşturur.

Bilindiği üzere ülke olarak KOVID- 19 salgını ile büyük bir mücadele veriyoruz. Ramazan ayında da zorlu süreç devam etmesi nedeniyle, 11 ayın sultanın getirdiği manevi atmosferi bir araya gelerek doyasıya yaşamadık. Kemalpaşa Belediyesi olarak bu zorlu süreçte vatandaşımızın yanında olduk.  Bu süreçte sosyal belediyecilik hizmetlerine verdiğimiz önemle, dar gelirli insanlara, kimsesizlere, engellilere, muhtaçlara ve eğitim çağındaki gençlere sahip çıktık, önümüzdeki süreçte de çıkmaya devam edeceğiz.

Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlattığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimdir. Bu vesileyle tüm İslam âleminin bayramını kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim.”