Çocuklar, her ailenin en önemli bireylerini oluşturur. Her aile çocuklarını zararlı kişilerden ve çevreden korumak, kollamak ister. Günlük hayatta her an ailenin yanında olmayan çocukları dijital ortamda takip edebilmek için bir takım uygulamalar ve ürünler mevcut. Aileler için oldukça yararlı olan ve son zamanlarda birçok aile tarafından da tercih edilen FindMyKids ürünleri çocuklara özel GPS saatlerle takip imkanı sunuyor. Bu GPS saatler, telefon kullanması sakıncalı olan çocuklar için sadece aile ile iletişim imkanı sunarak ebeveynlerin çocuklarını takip edebilmesi için en büyük yardımcısı konumunda.

 

Çocuklara özel GPS saatler, sim kart ile telefon özelliği de sunuyor. İstediğiniz an akıllı saat üzerinden çocuklarını arayabilir, onlara ses kayıtları gönderebilir ya da sadece GPS ile nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız da dilediği zaman sizi saat üzerinden arayabilir. Telefon özelliği için izin verilen numaralar eklenerek sadece bu numaralar üzerinden iletişim kurulabilmesi de bu akıllı saatlerin son derece yararlı olan bir diğer özelliği. Böylece aileler istemedikleri kişilerin telefon ile iletişimini de kesmiş olur.

 

Çocukları GPS saati kullanmadan önce aile ile iletişim özelliği için ayrıca bilgilendirmek gerekir. Nasıl kullanılacağı ve ebeveynlerle nasıl konuşacağı oldukça önemli bir eğitim konusudur. Tehlike anında zaman kaybetmeden iletişime geçmek oldukça kritik olabilir.

 

Günümüz dünyasında her geçen gün çocuklar için yeni tehlikeler oluşması, çocuklarını koruyabilmek için ebeveynleri düşündürüyor. Okul, okul sonrası ya da mahalle ve sokakta her an çocukların yanında olunamaması ebeveynleri çocuklarını koruma konusunda çeşitli uygulama ve ürünlere yönlendiriyor. Bu aşamada oldukça yararlı bir ürün olarak ortaya çıkan GPS saatler, her ailenin derin bir nefes almasına yardımcı olacak. IOS ve Android telefon uygulamalarıyla hızlıca entegre olan çocuklara özle GPS saatler ile siz de güvenli bir takibin tadını çıkarın.