Narlıdere Belediyesi, normalleşme süreci kapsamında 29 Mayıs'ta (Cuma) ibadete açılacak olan camilerde temizlik çalışmalarını tamamladı. İlçede bulunan 7 tane caminin ve cemevinin içi ve avluları temizlenip dezenfekte edildi. Başkan Ali Engin "Belediye olarak yarın açılacak olan camilerimiz için temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kurallara uyarak ve sosyal mesafeyi koruyarak ibadetlerin sürmesini diliyoruz" dedi.

7 CAMİ, 1 CEMEVİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Korona virüs salgını nedeniyle 15 Mart tarihinde ibadete kapatılan camilerin Cuma namazı için yeniden ibadete açılacağı kararının alınmasının ardından harekete geçen Narlıdere Belediyesi, ilçede bulunan 7 cami, cemevi ve huzurevinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı. İbadethanelerin avluları ve içleri ilaçlı suyla dezenfekte edildi, halılar yıkandı. İbadete açılacak tüm camilerde yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Belediye ekipleri, her türlü tedbiri aldıklarını vurgularken, vatandaşlardan da kurallara uymaları çağrısında bulundu.

"GEREKLİ ÇALIŞMALARI TAMAMLADIK"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Uzun zamandır kapalı kalan camilerimiz kontrollü bir şekilde ibadete açılıyor. Bizler de Narlıdere Belediyesi olarak her türlü temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımız da kurallara uyarsa bu zorlu süreci başarı ile atlatabiliriz "dedi.