Birbirinden güzel elmaslar şimdi Zen ışıltısıyla sizleri bekliyor. İster aileye katılacak bir minik için eşinize hediye seçin isterseniz arkadaşınızın doğum gününe benzersiz bir iz bırakmak isteyin. Hayatınızın dönüm noktası olacak her an için mutlaka güzel bir elmas bulacaksınız.  Birbirinden güzel elmaslar benzersiz fiyat garantisiyle sizleri bekliyor. Üstelik evinizin konforunda güvenle alışveriş yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Elmas

Elmas dendiğinde akla gelen ilk marka olan Zen Pırlanta çok özel koleksiyonlar hazırladı! Yazın gelişini benzersiz güzelliklerle kutluyoruz. Zen pırlantanın değerli koleksiyonlarından kolye ve yüzük modellerine bayılacaksınız. Her gün için fark yaratacak armağanlar ve anılarla her daim hatırlanır olun. Tüm özel günlere kendi imzanı atabilirsiniz.

Elmas kolye

Geleneksel ve sade mücevherlerin yanında bol renkli ve çekici aksesuarların da adresi olan Zen pırlantada elmas kolye modelleri göze çarpıyor..  Birbirinden güzel modellerin arasında gösterişli ve büyük mücevherlerin yanında sade ve zarif günlük kullanıma uyan birbirinden güzel farklı alternatif de sunuluyor. Ayrıca tüm ürünler birbirleriyle kombinlenip set halinde de alınabilir. Benzersiz ve kibar duruşu ile değerli taşlar arasında her zaman başrolde kalacak olan elmaslar her kadına ayrı bir hava katıyor.

Elmas yüzük

Mücevher tutku işi ve asla bitmeyecek heyecan verici bir dünyanın kapılarını açar. Her daim hatırlanmasını istediğiniz o güzel anlarda her zaman yanınızda olmanın verdiği mutlulukla Zen pırlanta en güzel koleksiyonlarını yalnızca sizin için tasarlıyor. Elmas yüzük modelleri ile nesilden nesle aktarılacak benzersiz bir aksesuar almış olursunuz. Mücevherin hem şık hem de sade hali kesinlikle elmas yüzükler.