Muğla’nın Bodrum ilçesi Gölköy Mahallesi'nde yaşanan olayda 2 kişi uykusunda silahla vurularak öldürüldü. Olayı gerçekleştiren kişi veya kişiler ise her yerde aranıyor.
 
Olay, sabaha karşı saat 04.00’te Göltürkbükü Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, 2 kişi uykusunda kafalarından silahla vurularak öldürüldü. Çevrede bulunan mahalle sakinlerinin ihbar etmesi üzerine çok sayıda jandarma ekibi olay yerine sevk edildi. Jandarma ekipleri olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, arazide iz takip köpekleriyle arama çalışmalarına devam ediyor. Olayda hayatını kaybeden şahısların balık çiftliği lojmanında kalan Hasan Yanik (39) ve Hamdi Ekim Serdaroğlu (26) adlı vatandaşlar olduğu öğrenildi.
Saldırıyı gördüğü için genç mühendisi vurmuş
Öte yandan saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, balık çiftliğinde çalışan silahlı saldırı şüphelisi Mehmet Veysi A. ile Hasan Yanik’in olaydan bir gün önce tartışma yaşadığı öğrenildi. Ertesi gün sabaha karşı 04.00 sularında silahla Hasan Yanik ile Hamdi Ekim Serdaroğlu’nun yattığı koğuşa gelen saldırgan, Yanik’i uykusunda silahla vurdu. O esnada uyanan Serdaroğlu, olan biteni gördü. Bunun üzerine saldırgan genç mühendisi de silahıyla vurarak öldürüp kayıplara karıştı.