İzmir'in Bornova, Menderes ve Kemalpaşa ilçelerinde orman yangını çıktı...

Bornova'da yangın

İzmir'in Bornova ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Homeros Vadisi'ne yakın ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 yangın söndürme helikopteri ile 4 arazöz sevk edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin de destek verdiği söndürme çalışması sürüyor.

Menderes'te de orman yangını çıktı

Menderes ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. 

Alınan bilgiye göre, Çamönü mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 yangın söndürme helikopteri, 1 uçak ve 6 arazöz ile 3 dozer sevk edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin de destek verdiği yangını söndürme çalışması sürüyor.

Kemalpaşa da da yangını çıktı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.  Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa'nın Bayrak mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 helikopter ve 6 arazöz bölgeye sevk edildi. Ekiplerin, söndürme çalışması sürüyor. (AA)