İzmir’in Bayraklı ilçesinde, düğüne gitmek için araçlarıyla konvoy oluşturan grup, Bayraklı Tünellerini trafiğe kapattı. Sürücüler, trafiğin keyif için durduğu o anları birde sosyal medya hesaplarından paylaştı.
 
Edinilen bilgiye göre olay, Bayraklı ilçesinde meydana geldi. Düğüne gitmek için konvoy oluşturan bir grup, o sırada araçlarıyla Bayraklı Tünelleri’nden geçiyordu. Konvoyda bulunan vatandaşlar, daha sonra araçlarıyla durarak kentin en işlek tünelini trafiğe kapattı. Kornalar eşliğinde tüneli kapatan vatandaşların bir kısmı oynarken, bazıları da o anları çekip sosyal medya hesabından yayınladı. Görüntülerde bir vatandaşın, “Böylede yolu keserler” demesi ise dikkat çekti. Bu anlarda ise tüneldeki trafik kilitlendi. Bu durum vatandaşların tepkisini çekti.
 
Valilik: “Haklarında işlem yapıldı”
İzmir Valiliği, düğüne gitmek için Bayraklı Tünelinden geçerken otomobillerini durdurarak yolu trafiğe kapatıp, müzik eşliğinde oynayan kişilerin tespit edildiğini ve haklarında yasal işlem başlatıldığını duyurdu.
İzmir’in Bayraklı ilçesinde, düğüne gitmek için Bayraklı Tünelinden geçen bir grubun, otomobillerini durdurarak yolu trafiğe kapatıp, müzik eşliğinde oynamaları ile ilgili İzmir Valiliğinden açıklama yapıldı. Valilikten yapılan açıklamada: “Bayraklı Tünel İşletme Şefliğine ait tünel kameralarından saat 14.51’de durduğu tespit edilen; 06 ECM 42, 34 DBF 093, 06 DJY 52, 35 AKB 964 ve 35 ADY 628 plakalı araçlara 47/1-d trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili kural ve yasaklara uymamaktan cezai işlem uygulanmıştır. Ayrıca adli takibat başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi. (İHA)