Bulgaristan Vizesi Nasıl Alınır: 2020 Vize Ücreti Ne Kadar?

Etiyopya’ya vize almak isteyen bireylerin sahip olması gereken bazı evraklar bulunmaktadır bu evraklara sahip olmak için bazı işlemlerin yerine getirilmiş olması gerekmektedir. Bireyler farklı amaçlar için gidecekleri ülkeye giriş yapabilmek için ülkenin izin verdiği süre zarfından geçerli olan vizelere sahip olmaları gerekmektedir. Etiyopya Vizesi almak isteyen bireylerin ise dolma süresine en az 6 ay kalan bir pasaporta sahip olmaları şartı aranan özelliklerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun yanı sıra pasaportun yırtılıp yıpranmamış olması gerekmektedir ayrıca vizenin işlenmesi içinde pasaportta boş bir sayfanın en azından bulunması gerekir. Bunları bulunduran bireylerin vize işlemlerini yapmak mümkün olabilmektedir ve bireyler sahip oldukları evrakların yanı sıra doldurdukları form sayesinde vize almaya hak kazanabilmektedirler.

Etiyopya Vizesi Nasıl Alınır?

Vize sahibi olmak isteyen bireylerin yapması gereken bazı işlemler vardır bu işlemlerin öncesinde gerekli koşulları sağlayan bir pasaporta sahip olması gereken bireyin bu pasaporta sahip olmasının ardından Etiyopya vizesi başvurusu formunu doldurmuş olması gerekmektedir. Bu formun doldurulması ile bireyden talep edilen ve ülkelere göre değişiklik gösteren bazı evraklar bulunmaktadır. Etiyopya vizesi işlemleri yapabilmek için gerekli olan evrakların ilki 2 adet fotoğraf olarak karşımıza çıkmaktadır ve bu fotoğrafların arka planının beyaza olması talep edilmektedir. Ardından Etiyopya konsolosluğundan alınmış bir izin belgenizin bulunması gerekmektedir bu belgeyi Marina Vize firması sizin için ayarlamaktadır. Ayrıca kalacağınız yerden uçak biletine birçok ihtiyacınızı karşılayan Marina Vize işlemleri firmamız ayrıca ücretlendirme konusunda da tercih eden müşterilerin kolaylık sağlamaktadır. Bu kolaylıkların ilki tüm konsolosluk ve diğer harcamalar dahil ücretlendirmelerin tek bir fiyat olarak belirtilmesi olarak karşılımıza çıkmaktadır.

Bireylerin almak istedikleri süreye göre farklı ücretler ödedikleri Etiyopya vizesi ücreti genel olarak 140 ila 210 USD aralığında bulunmaktadır ve bu arasında birey ve güne göre farklı fiyat aralıklarında değer almaktadırlar. Bunun dışında firmamızın sunduğu bir başka kolaylık ise Etiyopya vizesi örneği gibi bir belgeyi site içerisinde sizinle paylaşıyor olmasıdır çünkü bireyler vize alırken nasıl bir vize aldığı konusunda endişe yaşamakta ve alınacak vizenin yapısını merak etmektedirler. Bu merakın giderilmesi için vize örnekleri site içerisinde yer almaktadır. Vize için gerekli olan evraklardan vize ücretlerine farklı birçok konuda bilgi içeriğine sahip olan sitemizde ayrıca ücretlendirme seçenekleri de farklı bilgilerle bulunmaktadır. Alacağınız vizelerin teslimi de tahmini olarak belirlenen işlem süresinin dolması ve işlemlerin tamamlanmasının ardından Aras kargo şirketi ya da Yurtiçi kargo aracılığıyla evlerinize kadar gönderilmektedir.

Etiyopya Vize Çeşitleri

Vize hakkında merak edilen sorulardan vizenin son durumuna kadar aklınıza takılan birçok sorunun sorulup cevap alındığı bir platform olan Etiyopya’ya vize danışmanlığı bireylerin daha kolay bir şekilde vize işlemlerini gerçekleştirilebilmelerini sağlamaktadır. Ayrıca tercih edilmesi gereken vize çeşidinin seçilmesine de yardımcı olmakta olan vize danışmanları genel anlamda vize hakkında aklınıza gelen tüm sorunların çözümü için bulunmaktadır.

·         Etiyopya Turist Vizesi: Turistik amaçlı verilecek olan iki vize çeşidi bulunan bu ülkenin vizeleri sadece turistik isse 140 USD, Express ise 180 USD olarak karşımıza çıkmaktadır ve bu vizelerden Express olanı 3 iş gününde tamamlanırken normal olanı 6- 7 gün içerisinde gerçekleştirilmektedir. 1 girişli olan bu vize ayrıca 1 aylık kullanım süresine sahiptir.

·         Etiyopya Çalışma Vizesi: Çalışma vizesi olarak özel bir vizesi bulunmayan ülkenin turistik ve ticari amaçlı vize dışında başka çeşit bir vizesi yoktur ve bireyler farklı amaçlar için çıkıyorsalar diğer vize çeşitleri arasında tercih yapabilmektedirler. Fakat yapacakları tercihler bu kategorideki vize olarak değil yaptığınız kategoriye göre şekillenmektedir v o alana göre muamele görülmesine enden olmaktadır ve çalışma dışı bir vize olarak sayılmaktadır.

·         Etiyopya Eğitim Vizesi: Eğitim içinde Etiyopya hükümetine herhangi bir geçiş yapılamamakladır ve bu yüzden eğitim alanında da vize uygulaması yapılmamıştır. Diğer vizeler gibi bu vizenin de çeşidi firma tarafından sağlanamazken bunların dışındaki vize çeşitleri ülkeye gitmek isteyenlerin tercih edebilecekleri bir tür olmaktadır ve bireyler bu türlerin özelliklerine göre muamele görmektedirler. Bu yüzden bu amaçlı farklı bir vize almak bazı durumlarda doğru olamamaktadır.

·         Etiyopya Evlilik Vizesi: Etiyopya hükümeti için firmamız tarafından herhangi bir evlilik vizesi tercihi bulunmamaktadır. Genel anlamda evlilik nedeniyle tercih edilen evlilik vizesi bu ülkede kullanılmamaktadır ve anlamını yitirmiştir bu yüzdem farklı vize çeşitleri ile ülkeye gitmek mümkün olabilmektedir. Etiyopya hükümeti bireylerin evlilik yolu ile vize sahibi olmasına imkân sağlayamazken ayrıca bireyin bu kategori dışında vize alması dışında herhangi bir seçenek imkânı sunmamaktadır.

·         Etiyopya Express Vize: Turistik ve ticari vizelerin Express vizesi olarak karşımıza çıkan bu vizeler genellikle daha kısa sürede kazır hale gelmeleri nedeniyle bireylerin kolay vizeye erişim sağlamalarında yardımcı olmaktadır. Cüzi bir miktar fiyat artışı olan bu ürünler yaklaşık olarak 3 gün içinde hazırlanmaktadır. Diğer Express olmayan vize çeşitleri ise yaklaşık olarak 6- 7 iş günü aralığında hazırlanarak bireylere teslim edilmektedir

·         Etiyopya Ticari Vize: Giriş sayısının konsolosluk tarafından belirlenen bir vize çeşidi olarak karşımıza çıkan bu vize çeşidi ticari Express ise 210 USD sadece ticari ise 180 USD ödenmesine neden olmaktadır ve vize 1 ila 3 ay arasında yapılan ödemeye göre farklı değerler almaktadırlar.

 

Marina Vize Başvuru Merkezi Başvuru Merkezi Başvuru Merkezi

Aksaray Mahallesi Teceddüt Sokak

Tel:0212 530 04 25

Mobil: 0538 954 74 58

No:19/3 Fatih/İstanbul

E-Mail: [email protected]

Web: https://www.marinavize.com