Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kınık ve Bergama’ya çıkartma yaptı.
İlçelerde Sivil Toplum Kuruluşları ve Odaları ziyaret eden Yücel, ilçe örgütleri ile de bir araya gelerek önemli mesajlar verirdi. Kınık’ta kurutmalık domates üreten üretici ve işçileri tarlalarında ziyaret eden Yücel’e ziyaretleri sırasında il başkan yardımcıları Şener Akdemir, Saniye Bora Fıçı, Ali Rıfat Koç, İsfihan Naki ve Erol Mutlu eşlik etti.
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yerel yönetimleri CHP’de olmayan iki ilçede yaptığı açıklamalarla, bu ilçelerin İzmir Büyükşehir belediyesinin hizmetleri ile kalkındığını ifade ederek, “CHP’li yerel yönetimlerin ve İzmir Büyükşehir Belediyemizin tüm İzmir halkına nasıl eşit hizmet götürdüğünü bu iki ilçede gezerken görüyorsunuz. Keşke Türkiye’yi yönetmeye çalışanlarda eşit ve adaletli hizmet etmeyi başarabilseydi” dedi.
İlçe turlarına CHP ilçe başkanı İsmail Yılmaz, ilçe yönetimi, kadın kolları ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Kınık’tan başlayan CHP il başkanının ilk durağı Türkiye’ye kurutmalık domates yetiştiren üreticileri ziyaret ettiği sergiler oldu. Yücel burada yaptığı açıklamada şunları söyledi