1927 yılında İsveç’in Göteborg şehrinde kurulan Volvo, günümüzde en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olarak tüm dünyanın gözdeleri arasında yerini alıyor. Hatchback’ten coupe’ye SUV modelden cabriolet ve sedana kadar birçok farklı türde araç konseptine sahip olan marka, off-road aracı ve zırhlı araba modellerinde de dikkat çekiyor. Geniş bir konsepte sahip olmasının yanı sıra kendine özgü minimalist tasarımları da markanın oldukça gelişmiş teknik donanımları ile bir araya gelerek kullanıcılarına üstün bir sürüş keyfi sağlıyor. Tüm bu seçenekler ile birlikte Volvo, dayanıklı malzeme kalitesi ile uzun yıllar kullanabileceğiniz en iyi donanımla sunuluyor.

 

Volvo S60

Volvo, sedan modelleri arasında öne çıkan S60 ile kullanıcılarına Recharge adı verilen tamamen elektrikli olarak kullanabilecekleri hybrid bir otomobil seçeneğinin yanı sıra benzinli ya da dizel motor alternatifine sahip mild hybrid seçeneği ile düşük yakıt tüketimi sağlayan S60, kullanıcılarına istedikleri alternatifi seçmelerine olanak tanıyor. Yüksek performans sağlarken çevreye duyarlı tasarımı da uzun yıllar tasarruflu bir kullanıcı deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Sürücü yardım teknolojisinin yanı sıra 4 tekerden çekişli en iyi tepki veren otomobillerden biri olarak tüm zorlu şartlarda en iyi performansı almanızı kolaylaştırıyor. Comfor, Eco ve Dynamic sürüş modları ile sürüşünüzün durumuna göre en iyi uyumu sağlıyor. Böylece hem güvenli hem de kolay bir kullanım sunan bu otomobil ile eşsiz bir kullanım elde edebilirsiniz.

 

Volvo S90

Elektrikli olan Recharge seçeneğinin yanı sıra benzinli ve dizel motor seçenekleri de sunan S90, dünyadaki ilk gelişmiş filtre sistemini sunarak araba içerisinde soluduğunuz havanın da kalitesini artırıyor. Ön cama yansıtılan ekran, hız göstergesinden navigasyon talimatlarına veya çağrılarınızı cevaplandırmanızı kolaylaştırıyor. Ayrıca viraj hızı adaptasyonu sayesinde sürüş hızınızı sabitleyebilir, her şart altındaki sürüş keyfinizi konforlu hale getiriyor. Bower&Wilkins hoparlörler ise mükemmel bir ses deneyimi sunuyor. Elektrikli motor ve benzinli motor seçenekleri daha az egzoz atığı sağlaması sayesinde daha güçlü bir performans elde edebilirsiniz. Momentum, R-Design ve Inscription teknik donanım seçenekleri ile tam olarak istediğiniz ayrıntıları bulabilmenizi sağlıyor.

 

Volvo V60

Gezdiği dünyaya saygı göstermesi için tasarlanan Volvo V60 hactchback modelleri arasında oldukça dikkat çekiyor. Geniş bir oturum alanı sağlayan V60, oldukça konforlu bir yolculuk yaşamanızı sağlıyor. Sahip olduğu mild hibrit motor sistemi, fren yapıldığı esnada enerjiyi tekrar kazanarak yakıt tasarrufu sunuyor. Bu sayede sürüşünüz boyunca en tasarruflu seçeneği kullanabilir, her şart altında en iyi kullanımı sağlıyor. Off road sürüş modu, eğim iniş kontrolü, büyük tekerlekler ve zemin ile arasındaki geniş mesafe sayesinde her şart altında, zorlu hava koşullarında ve kötü zeminlerde de en iyi performansı sunuyor. Tüm bu seçenekler ile Volvo V60, her konuda en iyiyi bulmanızı sağlıyor.

 

Volvo V90

Volvo V90, hatchback modeller arasında Cross Country her şeyden kaçmanızı sağlayan eşsiz bir kullanım sunuyor. Dört tekerlekten çekiş, off-road modu, eğim iniş kontrolü ile her zorlu şart altında en iyi sürüş deneyimini bulmanızı sağlıyor. Arka havalı süspansiyon ise tepkiyi hızlandırarak bagajınız dolu olsa bile yüksekliği, dengeyi ve konforu kolaylıkla sağlayarak yumuşak bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Açılabilen veya ucu kaldırabilen panoramik cam tavan ise açık havanın tadını istediğiniz gibi çıkarmanızı sağlıyor. Volvo V90, üstün performansını estetikle buluşturan yapısı sayesinde her yolda en iyi performansı alırken sevdiklerinizle de güvenli bir yolculuğun kapılarını aralıyor.