Ultrasurf, pek çok ülkede yasaklamış olan internet sitelerini ziyaret edebilmek için tasarlanmış olan ücretsiz bir programdır. Ultrasurf herhangi bir kurulum gerektirmeyen bir programdır, sadece tek bir .exe dosyası olarak karşımıza çıkar. Böylelikle bu programı isterseniz harici bellekle taşıyıp her yerde kullanabilirsiniz. Ultrasurf'ü çalıştırdığınızda, bu program kendi sunucularının üzerinden internet erişimi sağlar ve bu sayede siz de yasaklı olan sitelere giriş yapabilirsiniz.

Ultrasurf ile güvenlik duvarlarını atlayabilir ve de erişim engelli olan internet sitelerine giriş yapabilirsiniz. Aynı zamanda giriş yaptığınız web siteleri de IP adresinizden haberdar olamaz çünkü tüm internet trafiği Ultrasurf sunucuları üzerinden gerçekleşir. Ultrasurf'ün diğer önemli özelliklerinden birisi ise yasaklanmış sitelere sorunsuzca girebilmenizdir. Özellikle de çalıştığınız iş ortamında sosyal ağ platformları gibi ortamlar yasaklı ise, Ultrasurf'ü kolay ve ücretsiz bir şekilde indirebilir, bu sitelere erişim sağlayabilirsiniz.

Neden UltraSurf Kullanmalıyım?

 Günümüz şartlarında artık internet çok geniş ve de sınırsız bir alan sahiptir. Fakat internet erişiminizi sağlamakta olan yerel kaynaklar, birtakım nedenler ile internet hizmetinize kısıtlamalar getirebilir. Bununla beraber de bazı internet sitelerine erişim sağlanılamaz hale geliyor. Bizler de bu kısıtlamalara karşı VPN hizmetlerine başvururuz. Uzun zamandır sektörün içinde bulunan Ultrasurf, kaliteli ve süratli bir alt yapı ile bizlere bu imkanı sunmaktadır. Kurulumunun da oldukça basit olması, diğer programlara göre daha çok tercih edilmesinin başlıca nedenlerindendir.

Ultrasurf'ün Özellikleri

- Tamamen ücretsizdir, herhangi bir ücret ödemezsiniz.

- Kullanabilmek için üyelik ya da aktivasyon gerektirmez.

- Kurulumu yoktur, indirildiği gibi basit bir şekilde kullanılabilir.

- İnternette hızlı gezinti imkanı sunar.

- Kişisel güvenlik kalkanı hizmeti sağlar.

- Tek tıklama ile açıp kapatabilirsiniz.

Ultrasurf - https://indirgeek.com/ultrasurf/