Bahis severler iddaa ve canlı iddaa kuponlarının yanında daha uzun vadede tercihleri kapsayan iddaa kuponları da oluşturabilir. Tek bir maça göre değil daha uzun bir zamanı kapsayan bu iddaa kuponu uzun vade iddaa olarak adlandırılır. Futbol, basketbol, voleybol, tenis ve formula 1 gibi branşlarda uzun vade kupon hazırlayabilir ve şampiyonluk, gol krallığı, grup liderliği gibi birçok zengin alternatif arasından ler oluşturabilirsiniz.

Türkiye’nin yasal sitesi Oley.com ile siz de iddaa ve canlı iddaa kuponu oluşturabileceğiniz gibi dilediğiniz uzun vade iddaa kuponları da hazırlayabilirsiniz.

Uzun Vade İddaa Nasıl Oynanır?

Uzun vade iddaa adıyla anılan bu kazanç türü sitede ayrı bir başlık altında sunulur. Canlı iddaa kadar da yüksek oranlar verilir. Sitenin sezon başlarken sezon sonunda kimin şampiyon olacağına dair bir açması en çok tercih edilenlerden. Bunların yanında aynı zamanda devam eden etkinlikler veya uzun süreli müsabakalar da aynı başlık altında açılır. Bu sayede üyelerin sezon başından sezon sonunu tahmin etmesi durumunda kazançlarını makul oranda artırılması sağlanır.

Oranlar Nasıl Oluşturulur?

Uzun vade iddaa oranları, takımların performanslarına göre haftalık olarak değişiklik gösterebilir. En güncel uzun vade iddaa oranları için güncel uzun vade iddaa programını takip etmek gerekir.

Ödemelerin Alınması

Yapılan uzun vadeli ler vade sonunda ve bahsedilen sezon tamamlanınca hemen hesabınıza hesaplanarak eklenir. Ödeme seçtiğiniz ödeme yoluna göre profesyonel çalışan sitenin hızlı olanakları dahilinde hemen yapılır.

Yatırım Yapılmalı Mıdır?

Uzun süreli olması sitenin daha yüksek oran vermesine neden olur. Tahminlerinizi fırsata çevirebileceğiniz lerle siz de şansınızı deneyebilirsiniz.