Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yağışlı hava ile birlikte yılın ilk karı yağdı.
 
Kasım ayıyla birlikte yüksek kesimlerde kar yağışı başladı. Seydikemer’in 1800 rakımlı Girdev Yaylası ve gölü beyaza büründü. Fethiye ve Seydilkemer ilçelerinde şehir merkezlerinde soğuk hava ve yağışlı hakim olurken, bazı bölgelerin yüksek kesimleri beyaza büründü. Seydikemer ilçesinin Girdev yaylası da bunlarda birisi oldu. Yayla beyaz örtüyle kaplanırken ortaya muhteşem görüntüler çıktı. O anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla böyle görüntülendi. Kış mevsiminin bu yıl geç geldiğini belirten vatandaşlar, yüksek kesimlere kar yağmasının artık kış mevsiminin habercisi olduğunu söyledi. (İHA)
 
Kavaklıdere’de kar kalınlığı 10 santime ulaştı
Muğla’ya yılın ilk kar yağışı Seydikemer ve Kavaklıdere ilçelerinde başladı. Kavaklıdere ilçesinde kar kalınlığı 10 santime ulaştı.
 
Muğla bölgesine ilk kar yağışı Kavaklıdere ve Seydikemer ilçelerinde başladı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini arttırarak devam ediyor.
Kavaklıdere ilçesi Gökçukur mevkiinde TRT vericilerinin bulunduğu yüksek tepeye sabah saatlerinde kar yağışı başladı. Marmaris, Ortaca ve Fethiye gibi denize yakın bölgelerde yağmur yağarken, Muğla’nın yüksek tepelerinde kar etkili oluyor.
 
Kavaklıdere Gökçukur Yaylası mevkiinde bulunan TRT vericilerinin bulunduğu alanda kar yağışı lapa lapa devam ederken, kar kalınlığının 10 santime ulaştığı öğrenildi.