Her yaştan ve her giyim tarzını benimseyen kadın için her sezonun ve her ortamın vazgeçilmez parçaları arasında Setre elbise modelleri yer alıyor. Farklı tarzları, renkleri, desenleri ve modelleri ile beğeni toplayan Setre elbise modelleri kadınların gardrobundaki olmazsa olmaz parça olarak kabul ediliyor. Günlük yaşamdan en özel davetlere kadar çok geniş bir kullanım alanı bulunan elbise modelleri kombinlendiği parçalar ve eşlik eden aksesuarlar ile birlikte kadınların havasını baştan aşağı değiştirmeyi başarıyor. 

Ürünleri ile farklı beğenilere sahip kadınlara hitap etmeyi ilke edinen Setre markasının elbise koleksiyonunda her tarza ve her vücut tipine uygun modeller bulunuyor. Setre’nin birbirinden şık, kaliteli ve tarz ürünleri sayesinde kadınlar gardroplarındaki en gözde parçalara en uygun fiyatlar ile sahip olabiliyorlar. Setre son dönemlerin en trend ve en çarpıcı elbise modellerine her sezon yenilenen koleksiyonunda yer veriyor. Böylece giyimine özen gösteren kadınların ilk tercih ettiği markalardan biri olmanın haklı gururunu yaşıyor. Geniş ürün yelpazesi sayesinde Setre her tarza ve her bütçeye hitap etme konusundaki iddiasını sürdürüyor. Setre koleksiyonunda en son trendlerin izlerini taşıyan modaya uygun elbiselerin yanında modası asla geçmeyecek olan klasikleşmiş elbise modellerine de yer veriliyor.

Setre elbise koleksiyonunda günlük şıklığı sağlayan modellerin yanı sıra iş yaşamında ve özel davetlerde zarif bir şıklığa imza atabilecek modeller de yer alıyor. Yaz aylarının sıcak havalarında genellikle ince kumaşları ile ön plana çıkan kısa kollu, askılı ve gömlek çeşitleri daha sık tercih ediliyor. Kış aylarında ise kadınlar tercihlerini çoğunlukla uzun ve daha kalın kumaşların kullanıldığı elbiselerden yana kullanıyorlar. Setre elbise modelleri siyah ve beyaz gibi tüm zamanların klasikleşmiş renklerinin yanı sıra sezonun moda renkleri ve canlı renkler kullanılarak farklı boylarda ve kesimlerde üretiliyor. Rahat ve konforlu yapısıyla da kadınlar için vazgeçilmez olan Setre elbise modelleri ofis yaşamından günlük yaşama kadar pek çok farklı alanda kullanılabiliyor. En şık modellerden sportif tarza kadar geniş çeşitliliğe sahip olan Setre elbise modelleri arasında tulum elbise çeşitleri de yer alıyor. 

Tek Parça Şıklık İçin Gardroplarınızda Tulumlara Yer Açın

Kadın giyiminin iddialı isimlerinden Setre özenle hazırlanan koleksiyonu içerisinde tulum modellerine de özel bir yer ayırıyor. Birbirinden farklı modellerin yer aldığı Setre tulum kategorisi hazırlanırken, tulumların kullanılacak olduğu mevsimin ruhuna uygun olacak renkleri ve desenleri içeren kumaşların tercih edilmesine dikkat ediliyor. Her an ve her ortamda tek parça ile şıklığı garantileyen Setre tulum modelleri her yaştan kadının gardrobunda son derece özel bir yere sahip olmayı başarıyor. 

Setre sıcak yaz günlerinde konforlarından taviz vermeden şok bir görünüm yakalamayı isteyen kadınlar için kolsuz tulum modellerine koleksiyonunda yer veriyor. Kolsuz tulum modelleri spor giyim tarzını benimseyen kadınlar için de feminen bir şıklık yakalamanın en kolay yollarından biri olarak kabul ediliyor. Tüm zamanların en vazgeçilmez ve kurtarıcı renklerinden olan siyah tulum modelleri her mevsim kadınların gardrobundaki özel parçalardan biri olarak kabul ediliyor. Siyah tulumlar kombinlendiği çanta, ayakkabı ve aksesuarlara bağlı olarak iş yaşamından gündelik yaşama özel günlerden davetlere kadar birçok farklı ortamda muhteşem bir şıklık yaratıyor. Aynı zamanda Setre abiye tulum modelleri de davetler söz konusu olduğunda kadınların şıklıkları için fazla çabalamalarına gerek bırakmıyor. 

Kadınların en sık tercih ettiği parçalardan olan tulumların güzel bir görünüm sağlaması için kadınların kendi vücut yapılarını iyi tanımalarını ve seçimlerini bunu göz önünde bulundurarak yapmaları gerekiyor. Her vücut tipine yakışan tulum tipi farklı olsa da uygun parçaların tercih edilmesi ile birlikte her vücut tipinde kusursuz bir şıklık elde edilebiliyor. Kısa boylu kadınların boylarını daha kısa göstermesinden dolayı bol kesimli modellerden uzak durması gerekiyor. Dar kesinlere sahip tulumları tercih ettiklerinde çok daha fit ve uzun boylu bir görünüm yakalayabiliyorlar. Uzun boylu kadınlar için genellikle tüm tulum modelleri uygun olabiliyor. Ancak uzun ve geniş paçalı tulum modelleri genel olarak uzun boylu kadınlarda muhteşem bir görüntü sağlayabiliyor. Büyük beden kadınların üstlerine yapışan tulum modellerinden uzak durmaları; daha rahat kesimli modelleri tercih etmeleri daha şık bir görünümün ortaya çıkmasında önemli bir rol oynuyor.

Setre Sektörünün Öncü İsimleri Arasında Yer Alıyor

Yaşı ne olursa olsun giyimine ve şık görünmeye özen gösteren kadınların ilk tercihi olan Setre markalı ürünler her ortamda dikkatleri üzerinde toplamanın anahtarı olarak kabul ediliyor. Setre; farklı tarzlarda, yaratıcı ve sıra dışı tasarımlardaki kıyafetleri farklı beden yapılarına uygun olacak şekilde üretmeye özen gösteriyor. Setre bayan giyim koleksiyonundaki ürünler sayesinde kadınlar tarzlarını en kaliteli ürünlerle ve en göz alıcı şekilde yansıtabiliyorlar. Kalabalıklar içerisinde fark edilmelerini sağlayan tarz parçalar ile en şık kombinlere imza atabiliyorlar. Kadın giyiminde şıklığın, kalitenin ve rahatlığın temsilcisi olan Setre aynı zamanda uygun fiyatları ile de beğenilerin odak noktasında olmayı başarıyor.