İzmir'de tekneden denize düştüğü ihbar edilen 1 kişinin bulunması için Sahil Güvenlik ekipleri çalışma başlattı.
 
İzmir'in Urla ilçesinde tekneden denize düştüğü ihbarında bulunulan 1 kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı, Hekim Adası'nın batısında özel bir fiber teknenin kumanda altında olmadığı ve kendi etrafında döndüğü ihbarının alınması üzerine bölgeye 1 helikopter, 4 bot ekibi ve 1 dalış timi sevk etti. Çalışmalar sonucunda teknenin yerini tespit eden ekipler, karada olduğu belirlenen 2 kişi ile denizde yüzen 1 kişiyi kurtardı. Kurtarılanların teknede 4 kişi oldukları yönündeki ifadeleri üzerine kayıp kişinin bulunması için denizden ve havadan arama kurtarma çalışması başlatıldı. (İHA)
 
İzmir'de denizde kaybolan kişiden acı haber
İzmir'in Urla ilçesinde denizde kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
 
Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, dün Hekim Adası'nın batısında özel fiber teknenin kumanda altında olmadığı ve kendi etrafında döndüğü ihbarı üzerine bölgeye bir sahil güvenlik helikopteri, 4 sahil güvenlik botu ve bir sahil güvenlik dalış timinin sevk edildiği belirtildi. Teknenin yerinin tespitinin ardından 2 kişinin karaya çıktığı, denizde yüzen bir kişinin sağ olarak bota alındığı ifade edilen açıklamada, kurtarılanların 4 kişi olduklarını belirtmeleri üzerine denizde başlatılan arama kurtarma çalışması sonucu kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldığı ifade edildi.
 
Çağlar Demir'e (33) ait olduğu belirlenen cansız beden, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.(İHA)