Hayatınız boyunca denediğiniz diyetlerle istediğiniz kiloya ulaşamadıysanız Aristo diyeti denemenin vakti gelmiş demektir. Aristo diyeti ile sağlıklı ve mutlu bir şekilde kilo verebilirsiniz. Hızlı ve kalıcı kilo vermeyi sağlayan Aristo diyeti, hayatınız boyunca edindiğiniz sağlıksız alışkanlıkların yerine sağlıklı alışkanlıklar koyar.

Böylece hayatınızın geri kalanında ideal kilonuzu koruma konusunda zorluk yaşamazsınız. İşte bu nedenle Aristo diyeti ile yeni yaşama başlamak mümkündür. Aristo diyeti kısa süreli bir şok diyet programı değildir. Tam tersi hayat boyu devam edecek bir yaşam kılavuzudur. Kilo almanıza ve bazı hastalıklara sahip olmanıza neden olan sağlıksız beslenme alışkanlıklarını geride bırakmaya hazır mısınız?

Aristo Diyeti Nedir?

Aristo diyeti; ilk ayın sonunda kilonuzun %10’unu verebileceğiniz, bitkisel bazlı sağlıklı ve yağdan verdiren bir diyet programıdır. Peki aristo diyetinde nasıl beslenmemiz gerekiyor?

Gluten içeren gıdalar ve hayvansal proteinlerin insan sağlığına oldukça zararlı olduğu yapılan araştırmalarla saptanmıştır. Sürekli olarak bu tür gıdalarla beslendiğinizde uyku kaliteniz düşer, halsizlik ve yorgunluk görülür, iştahınız açılır, açlık krizleri yaşarsınız ve bu da kilo almanıza sebep olur. Ancak Aristo diyeti bitkisel bazlı beslenmeyi sunan bir beslenme programıdır. Gluten içeren gıdalar ve hayvansal proteinlerin tüketiminin azaltıldığı bu beslenme programı sayesinde kendinizi daha hafif, daha enerjik hissetmeniz mümkündür. Bitkisel bazlı beslenmenin bu olumlu etkilerinden faydalanmak için Aristo diyeti yapabilirsiniz.

Aristo Diyeti Süreci

Aristo diyetinin en önemli avantajlarından biri öncesinde test yapılmasıdır. Bu teste göre organlarınızın durumu, alerjileriniz, hassasiyetleriniz, yatkınlıklarınız, vitamin ve mineral eksiklikleriniz gibi tüm bilgilere ulaşılır. Böylece kilo vermenizin önündeki engeli ortadan kaldırmak üzere bir diyet programı hazırlanır.

Diyet listesi sizin damak zevkinize, alıştığınız lezzetlere göre de hazırlanacağı için aç kalmadan diyet yapabilirsiniz. Diyet listenizde yer alan tüm tarifler özenli bir şekilde seçilir. Bu öğünlerden en yüksek faydayı almanız için doğru planlama yapılır. Lezzetli öğünler sayesinde aç kalmadan, mutlu bir şekilde diyetinize devam edebilirsiniz. Aristo diyeti bitkisel bazlı beslenmeye dayalı olduğundan bu diyeti yaptığınız süre boyunca kendinizi hafif hissedersiniz. Hayvansal gıdaların verdiği ağırlığı hissetmediğinizde ruhen ve zihnen de daha zinde hissetmeye başlarsınız. Detaylı bilgi almak için tıklayın.

Dr. Gönül Ateşsaçan Kimdir?

Dr. Gönül Ateşsaçan Aristo diyeti ve beslenme programının mucidi olan Türk doktordur. Ayrıca “Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam” isminde kitabı da yayınlanmıştır.


Dr. Gönül Ateşsaçan’ın öncülüğünde birebir görüşerek ve takip edilerek Aristo Diyeti yapabilir ve aç kalmadan fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Detaylı Bilgi almak için: https://www.gonulatessacan.com/