İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD), düzenlediği çevrimiçi toplantıyla bayramlaştı. Tam kapanma dönemine denk gelen Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma ziyaretlerinin yapılamadığını ifade eden İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “Biz de Ramazan Bayramı’nda evlerimizden katıldığımız bir çevrimiçi toplantı ile bayramı kutlamak istedik. Tüm ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Umuyorum bu son kapalı bayram olur” dedi.

İZSİAD üyelerinin aileleri ile beraber katıldığı toplantıda tüm üyeler birbirleriyle bayramlaştı. Etkinliğin başında kısa bir konuşma yapan İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, bayramların bir arada kutlandığında bayram olduğunu, ancak bu pandemi nedeniyle tüm milli ve dini bayramları buruk kutlamak durumunda kaldıklarını söyledi.

Bu burukluğu bir nebze olsun gidermek adına teknolojinin nimetlerinden faydalanarak çevrimiçi bir bayramlaşma yapmak istediklerini ifade eden İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, “Büyüklerimizi ziyaret edemediğimiz, küçüklerimizin bizi ziyaret edemediği bu Ramazan Bayramı’nı biraz neşelendirmek istedik, kameraların önünden de olsa yüz yüze bayram kutlamak istedik. Tüm ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlu olsun” dedi. Önümüzdeki bayramların pandeminin gölgesi düşmeden kutlamayı dilediklerini belirten Küçükkurt, “Bu yaz sonundan itibaren tüm milli ve dini bayramlarımızı sokakta, salonlarda, ellerimizde bayraklarımızla kutlamayı umuyor ve diliyorum” diye konuştu.

Toplantıda ayrıca İZSİAD bünyesinde bulunan komisyon ve kurul başkanları da yaptıkları çalışmalar hakkında kısa birer bilgilendirme konuşması yaptı.