Folkart, “İzmir’in renkleri tek yürek” adını verdiği destek projesi kapsamında, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) bağlı liglerde mücadele veren İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.
 
İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nın (İZVAK) işbirliği ile şekillenen proje kapsamında Süper Lig’de mücadele edecek Göztepe ve Altay, TFF 1. Lig takımlarından Menemenspor, TFF 2. Lig’deki Bucaspor 1928, TFF 3. Lig’deki Karşıyaka ve Bergama Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig’de yer alan İzmirspor’un formalarının göğüs bölümlerinde “Folkart” yazacak. Firma, Süper Lig’de mücadele edecek Göztepe ve Altay’a aynı anda sponsor olacak.
 
Sponsorluk desteğinin kamuoyuna duyurulduğu basın toplantısına İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İZVAK Başkanı Ali Erten, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Menemenspor Başkanı Tahir Şahin, Bucaspor Yönetim Kurulu Üyesi Okan Bulut, Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, Bergama Belediyespor Başkanı Hasan Canoğlu, İzmirspor Başkanı Nedim Topaloğlu ve çok sayıda davetli katıldı. (İHA)