Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Durak, partisinin Karşıyaka örgütünün yeni yılını kutladı. Yerel seçimlerde başarının kol kola girilerek sağlanacağını belirten Başkan Durak, “CHP adayı olarak belediye başkanı oldum. Her zaman olduğu gibi adayların kesinleşmesinden sonra da birlik ve beraberlik içinde olacağız. Birbirimizi eleştirmek yerine, rakiplerimize yöneleceğiz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Cevat Durak’ın 10 yıldır Karşıyaka’ya önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirten CHP İlçe Başkanı Ali Karaege ise, “Belediye Başkanımız Cevat Durak’a ve meclis üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Cevat Durak 2 dönem içinde güzel hizmetler gerçekleştirdi. Seçimlerde yine örgütle işbirliğiyle çalışma gerçekleştirilecek. Bizler 90 yıllık bir çınarın dallarıyız. Bu çınarı iktidar yapmak istiyoruz. Önümüzdeki seçimlerde sandıklarda örgütleniyoruz. Hem genelde, hem de yerelde iktidar olmak istiyoruz“ dedi.

CHP’nin Karşıyaka’da kuruluş serüvenini anlatan Başkan Durak “ İlk kuruluşumuzu yaparken hiçbir destekçimiz yoktu. Bugün herkesin imrendiği bir noktada isek bunda emeklerimizin büyük payı var.  Partimize ilçe binası kazandırırken kızıma ait bir daireyi satıp katkı koydum. Bu bina büyük çabalarla sahip olundu. Geçmişte ilçe başkanlığı yapan tüm arkadaşlarıma da katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum” diye de ekledi.

İlçe Başkanı Ali Karaege’nin döneminde meclis üyeliği de yaptığını belirten Başkan Durak, “Çok değerli bir arkadaşımız ilçe başkanlığını yürütüyor. Seçimlerde birbirimizle bütünleşirsek daha başarılı oluruz. Önemli olan gençleri kazanmamız, onlara doğru olanı aşılamamamız. Başarı için çok büyük efor sarf etmeliyiz“ dedi. Partiye zarar vermeyen herkesle kucaklaşarak yürüyeceklerini belirten Durak, “Dilerim, iktidar partisinin belediye başkanlıklarını yağacağımız bir süreci yaşarız. Buna ihtiyacımız var, ancak bu şekilde Cumhuriyet değerlerini koruyabiliriz. Önümüz kararıyor, bu karanlığın içinde olmamalıyız“ diye konuştu.