Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un kadınları ekonomik ve sosyal hayatın içine çekmek için hayata geçirdiği 14 semt evinin kursiyerleri, Kaplanlar Düğün Salonu’nda düzenlenen yeni yıl kutlamasıyla 2013’e elveda, 2014’e merhaba dedi. Yaklaşık 1500 kadının katıldığı yeni yıl kutlamasına, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları Başkanı Bengü Sayköse katıldı.

2013 yılının belediye ve Gaziemir için çok iyi geçtiğini söyleyen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Hayata geçirdiğimiz projelerle siz kadınlarımızın ekonomik ve sosyal hayatta daha aktif olmanızı sağlayarak hayatlarınıza dokunuyoruz. Yeni yılda, ailenizle sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum” dedi. Kursiyerler, Başkan Şenol’a kendi el emekleri olan ve içinde Şenol’un fotoğrafının yer aldığı ‘duvar saati’ hediye etti.

Sürpriz çekiliş, özel hediyeler

Yeni yıl kutlamasında ilçede faaliyet gösteren firmalar ve belediyeni hazırladığı hediyeler özel çekilişle sahiplerini buldu. Büyük heyecanın yaşandığı çekilişte birinci şanslı numaranın sahibi Zühra Tahtabaş buzdolabı, ikinci talihli Satı Yurtseven çamaşır makinesinin, üçüncü şanslı numaranın sahibi Sevilay Akdağ ise bulaşık makinesinin sahibi oldu. Salonu tıklım lım dolduran kadınlar yapılan çekilişin ardından düzenlenen müzikli eğlencede bir yılın stresini atma fırsatını buldular.