CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmeye , CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün ve CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır' ında   katıldığını söyleyen Asuman Ali Güven, görüşmenin çok sıcak bir ortamda geçtiğini ifade ederek, şunları ifade etti.

GÜVEN,  HER KONUDA BİLGİ SUNDUM

Sayın Genel Başkanımızla görüşmemizin ana konusu İzmir'de partimizin kuruluşu ve İzmir'in kurtuluşu için gerçekleştireceğimiz kutlama törenleriydi.  CHP'mizin 93.yaşı için, kapsamlı bir şekilde İzmir'de gerçekleştireceğimiz kutlamalarımız hakkında kendisine ayrıntılı bilgiler sundum, kendisinin programının çok yoğun olduğu bilmeme rağmen kendisini İzmir'e davet ettim. Görüşmede,  İl Başkanlığı görevine seçilmemle ve sonrasında yaptığımız çalışmalarla ilgili olarak da  Sayın Genel Başkanımızı ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdim. İzmir'deki hedeflerimizi, yapmak istediklerimizi kendisiyle paylaştım. Genel Başkanımız görüşmemizde İzmir'e olan sevgisini ve verdiği önemi bir kez daha dile getirdi. İzmir'de yapılan tüm çalışmaları yakından takip ettiği ifade etti.

HEM HALKIMIZ, HEM PARTİMİZ İÇİN…

Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu' nun hem Türkiye'nin yoğun gündemi, hem de partinin kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılacağı için, 9 Eylül'de çok gelmek istemesine rağmen İzmir'de olamayacağını ifade ederek "Bundan sonra Genel Başkanımızla daha sık bir araya gelmeye, İzmir ile ilgili çalışmalarımızı,  raporlarımızı kendisine birinci elden iletmeye devam edeceğiz.   CHP'nin her seçimde, İzmirlilerin desteğiyle birinci olduğu kentimizde, hem halkımız hem' de partimiz için daha iyisini yapmaya gayret göstereceğiz" dedi.