Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a faks göndermesini eleştirmiş, “Ne gerek vardı bu denli acze düşmeye” eleştirisinde bulunmuştu.

Meral Akşener ise Ahmet Hakan'ın eleştirilerine Twitter hesabından yanıt vererek, Erdoğan'a çektiği faksın detaylarını anlattı. Meral Akşener'in tweetlerini bugünkü köşesine taşıyan Ahmet Hakan, şunları kaleme aldı:

ONLARI BIRAKIN BENİ ALIN DİYECEKTİM

Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a telefonla ulaşamayınca faksla ulaşmaya çalışmasını eleştirmiş, “Ne gerek vardı bu denli acze düşmeye” falan demiştim.

Meral Hanım, bu konuda bir açıklama yapmak için telefonla bana ulaşmaya çalışmış.

Ama ulaşamamış.

Nasıl oldu acaba?

Bende numarası kayıtlı, aramış olsa hemen açardım.

Acaba başka bir numaradan mı aradı?

Neyse... Neyse...

Akşener, bana ulaşamayınca... Sosyal medyadan mesaj yayınlamış.

Söylediği şu:

- Arkadaşlarımız gözaltına alınınca Cumhurbaşkanı’na sadece telefonla görüşme talebi içeren bir faks çektim. Perşembe günü özel kalem müdürü döndü. Görüşme talebimi ileteceklerini belirtip görüşme konusu hakkında bilgi istediler.

- Gözaltına alınan arkadaşlarımızla ilgili aradığımı belirttim. Burada hedef bensem bu kadar kişiyi ve aileyi bayram öncesi incitmek yerine beni almalarının dürüstçe bir davranış olacağını iletmek için Sayın Cumhurbaşkanı ile bir telefon görüşmesi yapmak istediğimi belirttim. Özel kalem de konuyu ve talebi ileteceklerini söyledi.

- Sayın Ahmet Hakan’ı da bugünkü yazısı için aradım ama ulaşamadım.(internethaber)