EGE MECLİSİ - İzmir’in Aliağa ilçesinde, takla atan otomobilde çıkan yangın vatandaşların müdahalesiyle söndürülürken, kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde İzmir-Çanakkale karayolunun, Biçerova tren istasyonun yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Edremit istikametine gitmekte olan Haktan Ç. (27) yönetimindeki 10 U 1542 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.

 

 

Bu sırada otomobilin motor kısmında yangın çıktı. Yangını fark eden çevredeki sürücüler otomobil içindeki şahısları kurtarmak için olay yerine koştu. Yangın söndürme tüpleri ile alevleri kontrol altına alan vatandaşlar bu sırada otomobil içinde bulunan kazada yaralanan sürücü Haktan Ç. ve yolcular R.D. (25), B.K’yi (24) araç içerisinden çıkardılar. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Haktan Ç. ve R.D.,B.K Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Tedavi altına alınan sürücü Haktan Ç.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.(Nimet Ergün - İHA)