İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD), tavla ustalarını turnuvada buluşturacak. Becker İzmir sponsorluğundaki organizasyon, 2 Ekim Pazar günü saat 11.00’de, Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Turnuvada, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da yarışacak. Yardım organizasyonuna, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın yanı sıra İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, partilerin il başkanları ile İzmir iş dünyasının önde gelen isimleri de davet edildi; katılımları bekleniyor. 

 

Önce kahvaltı, sonra turnuva

 

Sıradan bir işadamı örgütü olmanın ötesinde, kent ve ülke sorunlarının çözümüne odaklandıklarını, fikir ürettiklerini, gerektiğinde taşın altına ellerini koyduklarını hatırlatan İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmediklerini vurguladı. Tavla turnuvasını da bu çerçevede organize ettiklerini kaydeden Küçükkurt, “Hedefimiz, İzmir iş, siyaset, sanat ve spor dünyasını yardım amaçlı bu turnuvada buluşturmak. Önce keyifli bir Pazar kahvaltısı yapacağız. Ardından coşkulu ve çekişmeli tavla karşılaşmalarını izleyeceğiz” dedi.

 

“Bileğine güvenen gelsin”

 

İZSİAD’ın geçen kış İzmir ve Diyarbakır’da pek çok okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve mont yardımı yaptığını, yine dar gelirliler yararına faaliyet gösteren Bornova Belediyesi bünyesindeki Dost Marketleri desteklediğini, ihtiyaç sahiplerine çeşitli sağlık ve tedavi yardımları yaptığını da hatırlatan Küçükkurt, “Bu turnuvanın geliri de yine ihtiyaç sahiplerinin giyim, gıda ve sağlık ihtiyaçlarının giderilmesinde kullanılacak. Dolayısıyla zarlar iyilik için atılacak. Kentimizin tavla ustalarını, yardımseverlerini bu anlamlı organizasyona davet ediyoruz. Bileğine güvenen gelsin” dedi. 

 

Başvuru bilgisi ve ödüller

 

Turnuva birincisi, Kuşadası Suhan Otel’de her şey dahil bir gece konaklamalı çift kişilik tatil kazanacak. İkinci ve üçüncüye ise Seferihisar Teos Ormancı Kampı’nda yine bir gece konaklamalı her şey dahil çift kişilik tatil hediye edilecek. İlk üç dereceyi alan yarışmacılara ayrıca kupa verilecek. Tüm katılımcılara, günün anısına birer madalyon takdim edilecek. Katılım için (232) 422 3242 numaralı telefondan bilgi alınabilir.