ONUR GÜMÜŞ / EGE MECLİSİ - İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD)'nin tavla ustalarını buluşturduğu Becker İzmir sponsorluğundaki organizasyon Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası'nda başladı. Kentin siyaset ve ekonomi dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı tavla turnuvasının geliri, yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyacını karşılamak amacıyla kullanılacak.

 

KİMLER YARIŞIYOR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğu, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İzmir İl Emniyet Müdüdrü Celal Uzunkaya

 

 

 

ZARLAR 'İYİLİK İÇİN' ATILIYOR!

İZSİAD’ın geçen kış İzmir ve Diyarbakır’da pek çok okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve mont yardımı yaptığını, yine dar gelirliler yararına faaliyet gösteren Bornova Belediyesi bünyesindeki Dost Marketleri desteklediğini, ihtiyaç sahiplerine çeşitli sağlık ve tedavi yardımları yaptığını da hatırlatan Küçükkurt, “Bu turnuvanın geliri de yine başta dar gelirli öğrencilerin bot ve mont ihtiyaçlarının karşılanması olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin giyim, gıda ve sağlık gereksinimlerinin giderilmesinde kullanılacak. Dolayısıyla zarlar iyilik için atılacak. ” dedi. 

SİYASİLERİN TAVLA KEYFİ

Turnuvanın 1. turunda rakipleriyle kozlarını paylaşan siyasiler keyifli dakikalar geçirdi. Aziz Kocaoğlu, Mahmut Atilla Kaya, Hüseyin Mutlu Akpınar ve Levent Piriştina rakiplerini elerken, İl Emniyet Müdürü ile karşılaşan Olgun Atila, 2. tura yükselemedi.