ONUR GÜMÜŞ / EGE MECLİSİ - AK Parti Genel Merkezi tarafından istifaları alınan Bayraklı, Karabağlar ve Bergama ile daha önce ilçe başkanı istifa eden Urla'da yeni başkanlar, Ankara'da gerçekleşen yoğun temasların ardından Salı günü akşam saatlerinde belirlendi.Bayraklı'nın yeni ilçe Başkanı Özgür Hızal, Bergama'nın Hakan Koştu, Karabağlar'ın Kazım Erten, Urla'nın ise Ahmet Olgun Bilici oldu.

15 gün içerisinde yeni yönetimlerini belirleyerek görevlerine tam olarak başlayacak olan yeni ilçe başkanları, egemeclisi.com'a açıklamalarda bulundu

YENİ BAŞKANLAR NE DEDİ?


Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu: Dün Genel Merkez'deydik. Yapılan istişareler sonucu görevi almış bulunuyorum. 15 gün içerisinde yönetim kurulunun kurmayı ve Bergama'da yarım kalan işleri, yeni yönetimle birlikte, hızlı bir şekilde sürdürmeyi hedefliyoruz.

 

Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten: İzmir'in en büyük ilçesinde, partimizin bize tebliğ etmiş olduğu görevi, en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Bu mesuliyet ağır bir görevdir, bunun bilincindeyiz. Demokrasi anlayışı içerisinde, birliktelik içerisinde, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, İzmir'in bu demokratik algısına katkı koyacak bir anlayış içerisinde siyaset yapmaya çalışacağız. İzmir için, Karabağlar için ufuk açıcı, kamunun memnun kalacağı bir anlayış içerisinde bir hizmet sunmak istiyoruz.

 

Urla İlçe Başkanı Ahmet Olgun Bilici: 2 gün önce Genel Merkez'de atamamız gerçekleşti. Bundan sonraki süreç çok şerefli, onur bir görev. Bu göreve layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Urlamızın tamamını kucaklayarak, hep birlikte halkımıza hizmet vermek için Allah'ın izniyle çalışacağız.

 

Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal:İlçe başkanlığı atamasıyla ilgili bir süreç vardı. Bu doğrultuda Genel Merkez'den adımız çıktı. Parti büyüklerimiz bizimle alakalı bu görevi uygun gördüler. 15 güni içerisinde yönetim kurulumuzu oluşturacağız. Bugüne kadar Bayraklı'da görev yapmış ilçe başkanlarımız, mahalle delegelerimiz başarılı çalışmalar yaptı. Bundan sonra tüm teşkilatlarımızla, üzerine koyarak çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettireceğiz