İl Tarım Müdürü Ahmet Güldal, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da eşlik ettiği ilköğretim öğrencilerini, bizzat BortarGroup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ağırladı. 

Bortar’ın usta şefleri, yemek yapım süreçleri hakkında bilgi verdikleri çocuklara, güvenli ve sağlıklı gıda tüketmenin önemini de anlattı. Sonrasında çocuklar, Bortar Ar-Ge biriminde önlük giydi ve şeflerle birlikte çikolata yaptı. Tarım İl Müdürlüğü’nün, okullarda düzenlediği resim yarışmasında dereceye giren resimler de BortarEventHall Sergi Salonu’nda beğeniye sunuldu. Başarılı çocukların ödülleri de sergi açılışı öncesi takdim edildi. 

İl Tarım Müdürü Güldal, Bornova Kaymakamı Gündoğan ve Belediye Başkanı Atila, desteği nedeniyle Bortar’a teşekkür ederken; BortarGroup Yönetim Kurulu Başkanı Küçükkurt, “Kapımız her zaman açık” mesajı verdi. Sağlıklı ve güvenli gıda tüketiminin önemini de vurgulayan Küçükkurt, “Özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı, dengeli ve düzenli beslenmesi çok önemli. Bu konudaki bilinçlendirme çalışmaları nedeniyle İl Tarım Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Biz de Bortar olarak bu konuda azami hassasiyet gösteriyoruz” dedi.