Bülent Özkul Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Sarı kırmızılılarda sakatlığı süren sol kanat Aleksander Pilipovic forma giyemeyecek. Güvenlik gerekçesiyle salona Beşiktaş taraftarı alınmayacak. Antrenör Feridun Dorak, taraftarın desteği ile Beşiktaş Mogaz'ı mağlup edeceklerine inandığını söyledi. Rakiplerinin çok güçlü olduğuna dikkat çeken Dorak, "Karşılaşmaya iyi hazırlandık. Galibiyet için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Hentbol Şube Sorumlusu Deniz Durmaz, sarı kırmızılı sporseverlerin sağduyulu davranması gerektiğini dile getirdi. Geçen sezon Bornova Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda Beşiktaş Mogaz ile oynanan maçta bazı kişilerin sahaya girdiğini ve kulübün ağır cezalarla karşı karşıya kaldığını hatırlatan Deniz Durmaz, şunları söyledi:

"Evimizde kolay kolay rakiplerimize geçit vermiyoruz. Bülent Özkul Spor Salonu'nda taraftarımızın inanılmaz desteğini hissediyoruz. Beşiktaş Mogaz maçında da bu desteği bekliyoruz. Taraftarımız asla bir taşkınlık yapmamalı ve bizi motive etmeli."