EGE MECLİSİ - Ödemiş'in Işıklar Mahallesi Aktaş Mevkii'nde bulunan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Ormanı'nda fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Ödemiş Kent Konseyi önderliğinde, Ödemiş Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği etkinliğe; Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, Ak Partili Belediye meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Funda Yoldaş, Bayındır Orman İşletme Müdürü Hasan Sarıtaş, Ödemiş Orman İşletme Müdürü Mevlut Polat, Ödemiş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ödemiş Fazıl Alpay Sağlık Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri ve öğretmenler katıldı.

Konuşma yapan Bayındır Orman İşletme Müdürü Hasan Sarıtaş, "Burası bizim fıstık çamı ağaçlandırma sahamız. Geçtiğimiz aylarda burada bir yangın olayı oldu. Bir kısım fıstık çamı yandı ve kurudu. Sizlerle birlikte yanan alanı, çam fıstığı dikimi yaparak tamamlayacağız. Yaklaşık 500 fıstık çamı fidanımız var. Buraya sizlerle birlikte çam fıstıklarımızı dikeceğiz" dedi.


Daha sonra etkinliğe katılanlar tarafından 10 dekar alana 500 fıstık çamı dikildi. Çam dikiminden sonra etkinliğe katılanlara, aşure ikram edildi.(Yüksel BALCI / iHA)