Bozyaka Pazaryeri'nde düzenlenen bisiklet dağıtım törenine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, muhtarlar, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, başkan yardımcıları, veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü işbirliğinde ilçede başarılı olan ve alım gücü düşük olan gençlerin belirlendiği dağıtımda çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Çocuklarımızın iyi yetişmesini istiyoruz

Çocuklara kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının ülkemizdeki sporun temelini ve çocukların iyi yetişmesini o dönemde attıklarını belirterek,  “Türkiye Cumhuriyeti bugünlere gelmişse onların sayesindedir. Onların gençliğe, eğitime, topluma verdikleri önemden dolayı buradayız.” dedi.

Gece gündüz bu kent için çalışmak zorundayız

İlçede çocuklara, gençlere ve kadınlara yönelik çalıştıklarını semt evleri ve düzenlenen faaliyetler ile sorunları çözdüklerinin altını çizen Selvitopu, ilçedeki sıkıntıları ve sorunları bildiklerini ama bunlar var diye durmayacaklarını belirterek,  “Gece - gündüz bu kent için, çocuklar için, halkımız için çalışmak zorundayız.” dedi.

Hedefimiz mutlu Karabağlar 

Yerel yönetimler olarak Karabağlar'ın yapısını ve bütçelerini çok iyi bildiklerini belirten Selvitopu sözlerini şöyle tamamladı: “O dar bütçelere katkı ve bir nefes almasını sağlamak, aynı zamanda onları bir nebze olsun sevindirebilirsek ne mutlu bize. Bütün hedefimiz Karabağlar'daki insanlarımızın mutlu olmasını sağlamak. Çocuklarımızın geleceğine katkı sağlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Çünkü bu bizim görevimiz. Onun için buradayız Biz buralara belediye başkanıyım diye gezip tozup şunu yapmaya gelmedik. Çalışmaya geldik. Buraları yükseltmeye geldik. Görevimiz bu arkadaşlar. Karabağlar Belediyesi her zaman yanınızda olacak” dedi.

Trafik kurallarına uyun

Konuşmanın ardından ilçe başkanı, meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte çocuklara bisiklet kask ve yeleklerini dağıtan Başkan Selvitopu,bu bisikletlerin onları teşvik etmek adına küçük bir hediye olduğunu söyledi ve bisikletleri kullanırken çocukların dikkatli olmalarını, trafik kurallarına uymalarını istedi.