Son periyotta pota altında rakip oyunculardan Melvin Ejim'in Summers'a sert bir faul yapmasıyla başlayan olaylarda Venezia'dan Hagins, Ress ve Mcgee'nin yanı sıra Summers ve Dillard'ın da oyundan diskalifiye edildiğini hatırlatan Genel Menajer Selim Çınar, "Basketbolcularımıza fiziksel temasta bulunanlar rakip oyunculardı. Ancak onların yanında Dillard ve Summers da atıldı. İtiraz edip kararın kabul edilemez olduğunu söyledik" dedi.  

 

Euroleague ve Eurocup'ta diskalifiye olan oyuncunun bir sonraki maçta forma giyebildiğini hatırlatan Çınar, "Şampiyonlar Ligi'nde de aynı uygulamanın geçerli olmasını bekliyoruz" diye konuştu. Açıklamasında maç içindeki kavganın yorumunu hakemlere bırakan antrenör Nenad Markovic ise, "Sert savunma yapmaya çalıştık ama bunu başaramadık. Hiç de sert değildik. Çok basit top kayıpları yaptık. Hücumda da çok kötüydük. Çok kötü zamanlamalarla kolay top kayıplarıyla hücum ettik. Maç sonucunun oyunumuza oranla iyi olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

 

Pınar Karşıyakalı taraftarlar ise Umana Reyer Venezia mağlubiyeti sonrası sosyal medyada antrenör Nenad Markovic'i eleştirdi. Pınar Karşıyaka, grupta 1 Kasım'da Maccabi Rand Media'yı ağırlayacak.(DHA)