FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in eski sağ kolu Hüseyin Gülerce, THY'nin Amerika'ya yönelik 17 yıllık uçuş listesinin incelenmesini önerdi.

Gülerce, çarpıcı açıklamalarda bulunurken komisyona ilginç bir öneride bulundu. Gülerce, "Türk Hava Yolları'nın Türkiye'den Amerika'ya yönelik 17 yıllık uçuş listesi incelesin" diye konuştu. İşte Gülerce'nin açıklamalarından dikkat çeken başlıkları;

CIA'DAN DESTEK ALIYOR

Bu adamın şizofrenik bir yapısı var. Dikkatleri, Gülen'in çalışma tarzına, profesyonelliğine, CIA'dan aldığı desteğe çekiyorum.

İSİMLER O LİSTELERDE

1999 Mart'ndan itibaren emniyet, TSK, bürokrasiden doktora için ABD'ye giden herkesi araştırın. THY'nin uçuş listeni inceleyin. Pek çok isim o listelerde...

CANAVAR YAPTILAR

Aldılar çocuklarımızı canavar yaptılar. Darbecilere talimat gittiğinde "Peygamber efendimizden gelmiş gibi algılıyorlar" Fethulluh Gülen ölmeden hipnozdan kurtulamazlar.

ÖKSÜZ'Ü KOZMİKLER KAÇIRDI

Adil Öksüz'ü Pensilvanya'da Adil Öksüz'ü görmedim. Kozmik isimleri bir tek kendisi ve imamları tanıyor. Gülen, en kozmik işlerinde 5 yıl eğittiği ilahiyatçıları kullandı. Öksüz'ü kaçıranlar da kozmik FETÖ'cüler. Ben 3 yıldır ölüm tehdidiyle iki korumayla geziyorum. Bir suçum varsa 67 yaşına geldim, ne olacak gider yatarım”(internethaber)