Geçen sezonun ardından bu sezon da kupada gruplara adını yazdırmayı başaran siyah beyazlılarda taraftar maçın ardından stadı bayram yerine çevirirken teknik direktörü Göksel Özdemir, futbolcularının yüreği ile mücadele ettiğini söyledi. Türkiye Kupası'nda yola devam etmenin kulübe önemli gelir getireceğini belirten Göksel Özdemir, "Taraftarımız arkamızda olduğunda yenemeyeceğimiz takım yok. Herkes kazanmak için var gücüyle oynadı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi. Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta pazar günü iç sahada Tokatspor ile oynayacaklarını hatırlatan Göksel Özdemir, açıklamasına şöyle devam etti:

"Antalyaspor maçında tribünde yaklaşık 7000 destekçimiz vardı. Aynı görüntüyü Tokatspor müsabakasında da görmet istiyoruz. Antalyaspor galibiyetinin moraliyle ligde de çıkışa geçeceğiz."

Karşılaşmanın sonunda sevincini taraftarlarıyla paylaşan Başkan Hidayet Türen de teknik ekibi ve futbolcuları tebrik etti. Başkan Türen, hem ligde hem kupada en iyi sonuçları almak için çabalayacaklarını söyledi, "Antalyaspor karşısında gördük ki bu takım istedi mi her şeyi başaracak güçte. Hepsiyle gurur duyuyorum" yorumunu yaptı(DHA)