‘‘Cumhuriyet Bayramı’’ etkinlikleri nedeniyle resmi ve Partisinin ilçe örgütlerinin düzenlediği törenlere katılan Bayır, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a ziyaret için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Aydın programında eşlik etti. Bayır’ın bir sonraki durağı ise, Buca Kaynaklar oldu.

SEÇİMLERDEN SONRA GELEN İLK MİLLETVEKİLİSİNİZ

Kaynaklar merkez mahalle muhtarı Erhan Şen, Meclis üyesi Arif Şen ve Milletvekili  adaylarından Ali Hıdır Uludağ ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Bayır, mahallenin simgesi olan bin yıllık çınarın altında, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Tayfur Göçmenoğlu’nda bulunduğu vatandaşlarla sohbet edip, görüş alışverişinde bulundu. Bayır’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Muhtar Erhan Şen, ‘‘Seçimlerden sonra mahallemize gelen ilk milletvekili sizsiniz. Mahallemizin çözülebileceğine inandığımız birtakım sorunları var. Bu sorunların çözümünde sizin destek ve katkılarınızı bekliyoruz.’’ dedi. 

Sorunlarının çözümünün takipçisi olacağını belirten Bayır, ‘‘Halkın yararına olacak her durumun çözüme kavuşturulması için elimden geleni yapmaya hazırım. Ne gerekiyorsa yapacağımdan şüpheniz olmasın. Kaynaklar mahallesi son yıllarda çok büyüdü ve gelişti. Eskiden bu yana çok yol kat etti. Bunun neticesinde de mahalleye olan talepte arttı. Hem Büyükşehir hem de Buca Belediyemiz, hizmete devam ediyor, çalışıyor. Ancak bazı sorunların çözümünde de aksaklıklar yaşanabiliyor. Notlarımı aldım, ne yapılacaksa elimi taşın altına koymaya hazırım.’’ dedi.