Artık internet üzerinden telefonla veya bizzat İl Müdürlüğüne giderek Yeşil Masa’ya ulaşılabilecek, istek, şikayet ve öneriler kolayca dile getirilebilecek.

 

Yeşil Masa uygulamasını yürütmek üzere İzmir İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan birim, danışma, yönlendirme ve rehberlik hizmetleri verecek. İl müdürlüğüne yapılacak elden başvurular, telefon veya mail ortamında iletilecek talep, öneri veya şikâyetler, Yeşil Masa’da görevli personelce kabul edilecek.

İzmir İl Müdürlüğünün ana girişinde bulunan Yeşil Masa görevlileri, istek, öneri ve şikâyetleri 5 iş günü içerisinde cevaplandırmak üzere ilgililere yönlendirecek ve kayıt altına alacak. 'Yeşil Masa' birimine müracaatlar, İl Müdürlüklerine ait internet sitesi (yesilmasa.tarim.gov.tr) üzerinden, telefonla veya şahsen yapılabilecek. 

 

Yeşil Masa ile ilgili bir açıklama yapan İl Müdürü Ahmet Güldal, “İl ve İlçe Müdürlüklerimize herhangi bir iş için gelen kişilerin memnuniyetle ayrılması ve işlemlerin hızlı ve etkili halledilmiş olması bizim için son derece önemli. Bu uygulama sayesinde İl Müdürlüğümüze gelen kişiler müracaat edecekleri birimlere daha çabuk ulaşarak işlerini halledebilecek. Bu birimde çalışan personelimiz, gelen müracaatları değerlendirerek başvuruları yönlendirecek.” Dedi. Güldal: İl ve ilçe müdürlükleri ile ilgili öneri ve şikayetlerin de değerlendirileceği yeşil masa ile Müdürlüğümüz çalışma standartlarının artacağını, hizmet memnuniyetinin ve güvenin daha da yükseleceğini düşünüyorum.” Diye konuştu. 

 

Başvuruların birebir İl Müdürlüğüne gelerek de yapılabileceğini belirten İl Müdürü Güldal, başvuruların telefonla veya internet üzerinden de gerçekleştirebileceğini söyledi.