EGE MECLİSİ - İzmir'de gerçekleşen belediye başkanları toplantısı için kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programında flaş değişiklik yaşandı. Dün gerçekleşen başkanlar toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, Büyükşehir ve Narlıdere Belediyesi'nin düzenlediği açılış törenlerinde kurdele kesmişti. Bugünki mesaisinde ise başkanlar toplantısının dışında, Büyükşehir'in Sosyal Yaşam Kampüsü ve Buca Belediyesi'nin Tarık Akan Gençlik Merkezi'ni açması planan Kılıçdaroğlu'nun bu programları iptal edildi.  Genel Başkan, Ahmed Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek başkanlar toplantısı ikinci gün programına ise katılacak.

 

Büyükşehir Belediyesi ve Buca Belediyesi konuyla ilgili bir açıklama yaptı;

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun program değişikliği nedeniyle bugün gerçekleştireceği duyurulan açılış törenleri ileri bir tarihe ertelenmiştir.

AASSM’deki belediye başkanları toplantısı ise planlandığı şekilde öğle saatlerine kadar devam edecektir"

 

"Bugün saat 17.30'da gerçekleştirileceğini duyurduğumuz Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi açılış töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun program değişikliği nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir."

 

YÖNETİMİ ACİL TOPLANTIYA ÇAĞIRDI


Bugün öğleden sonra Ankara'ya gidecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, MYK'yı, yarın da Parti Meclisi'ni olağanüstü toplantıya çağırdığı öğrenildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, belediye başkanlarıyla toplantısını tamamlayıp, öğleden sonra İzmir'den ayrılacağı ifade edildi.