Aydın, Baltaköy Mahallesi'nde kendisiyle birlikte yaşayan 15 yaşındaki S.K.'nın içine kapanık durumundan şüphelenen ablası, kardeşini Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürdü. Psikiyatrist kontrolünden geçen S.K., ağabeyi ve iki kuzeninin kendisine 7 yaşından beri taciz ve tecavüz ettiğini anlattı. İddiaya göre, önce öz ağabeyi K.K., ardından da her ikisi de şu anda 16 yaşında olan kuzenleri İ.K. ve M.K. S.K.'yı taciz etti. 2011-2014 yılları arasında ise hem ağabeyinin, hem de kuzenlerinin defalarca tecavüzüne uğradı.

 

S.K.'nın iddiası üzerine hastane yetkilileri, emniyete bilgi verdi. Olay jandarma bölgesinde yaşandığı için, emniyet de Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Jandarma ekipleri, aynı gün akşam saatlerinde ağabey K.K. ile kuzeni İ.K.'yı gözaltına aldı. Diğer kuzeni M.K.'nın ise İstanbul'da yaşadığı tespit edilirken, yakalanması için çalışma başlatıldı. 

TACİZİ KABUL ETTİ, TECAVÜZÜ İNKAR ETTİ


Gözaltına alınan S.K.'nın ağabeyi K.K., cinsel tacizi kabul ederken, tecavüz iddialarını ise reddetti. Kuzeni İ.K. ise tüm iddiaları reddetti. Ağabey K.K., savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aydın Kapalı Cezaevi'ne gönderildi İ.K ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Bu arada İ.K.'nın telefonuna, S.K.'ya cinsel içerikli mesajlar atıp çıplak fotoğraflarını istediği iddiası üzerine incelenmek üzere el konuldu.(DHA)