Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında bomba açıklamalarda bulundu. HDP'ye sert mesajlar veren Erdoğan, ABD'deki seçim yarışına ilişkin de konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adamlar parlamentoya girdi devlete meydan okuyor. Kimsin sen ya. Dokunulmazlığın kalktığı anda sen normal vatandaş gibisin hesabını vereceksin. Vermediğin takdirde bedelini ödeyeceksin. Siz meydan okudunuz arkamızda PKK, PYD, YPG var dediniz gelsin onlar sizi kurtarsın.Bizim arkamızda terör örgütleri yok hak var, halk var." dedi.ABD'de seçim yarışına ilişkin ilk kez konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'ın kazanmasına ilişkin, "Ben Amerikan halkının tercihini hayra yormak istiyorum." dedi.

"YARGI GÖREVİNİ YAPIYOR"

Son zamanlarda olanları görmüyor musunuz? Yargımızın attığı adım var. Dokunulmazlıklar kalktı. Sadece onların değil. Bu dokunulmazlıklar kalktıktan sonra yargı üzerine düşen görevi yapıyor. Bunların bir kısmı kaçıp batıya, Avrupa'ya gitti mi? Buradan kaçan teröristlere onların cumhurbaşkanları, başkanları, bakanları kapısını açıyor. Acaba Türkiye Batı'nın teröristlerine onların bakış açısı ile kapı açmış olsa o zaman bunların duruşları nasıl olur? Bu bumerang gibi sizi vuracaktır.Siyaseti dürüst yapın.

"GEÇ KALDINIZ YA!"

Utanmadan sıkılmadan vize serbestisi konusunda Türkiye'nin AB müzakeleri gözden geçirilmelidir diyorlar. Geç kaldınız ya. Biran önce gözden geçirin. Ama gözden geçirdiğiniz zaman nihai kararınızı verin.

"GELSİN ONLAR KURTARSIN SİZİ"

Adamlar parlamentoya girdi devlete meydan okuyor. Kimsin sen ya. Dokunulmazlığın kalktığı anda sen normal vatandaş gibisin hesabını vereceksin. Vermediğin takdirde bedelini ödeyeceksin.Siz meydan okudunuz arkamızda PKK, PYD, YPG var dediniz gelsin onlar sizi kurtarsın.Bizim arkamızda terör örgütleri yok hak var, halk var.

"UTANMADAN NAZİ BENZETMESİ YAPIYORLAR"

Türkiye'de 3 milyon mülteci var şimdi. AB ile müzakereler biter Türkiye kapıyı açarsa biz onları nereye koyacağız diye düşünüyorlarmış.Onun için nihai noktayı koyamıyorlar.

Utanmadan bize Nazi benzetmesi yapıyorlar. Nazi zihniyeti Doğu'da değil Batı'da ortaya çıkmış ve felaketlere yol açmış zihniyettir. Avrupa'da birileri siyasi sığınmacı olarak kim gelirse kucak açmaya hazırız diyor biz diyoruz teröristleri terör destekçilerini değil zulüm gören Suriyeli mazlumları, Afrikalı mağdurlara kucağınızı açın.

"AMERİKAN HALKININ BU TERCİHİNİ HAYRA YORMAK İSTİYORUM"

Malum Amerika bir seçim geçirdi bu seçimle birlikte Amerika'da Demokratlar tekrar Cumhuriyetçilere iktidarı devretti. Amerika'da yeni dönem başlıyor. Temenni ederim ki Amerika halkının tercihi dünyaya hak ve özgürlükler, demokrasi noktasında, gerek bölgemizdeki gelişmeler noktasında hayırlı adımlar atılmasına vesile olur. Ben Amerikan halkının tercihini hayra yormak istiyorum.(İnternethaber)